ApolloX Test and Review - Handleiding over hoe te handelen in cryptocurrencies zonder verificatie.

Wilt u handelen in crypto futures maar weet u niet welke aanbieder u moet gebruiken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. ApolloX maakt het mogelijk om cryptocurrencies te verhandelen zonder verificatie. Wat dit betekent en hoe het werkt, leert u in deze ApolloX test.

Een bijzonder uniek verkoopargument is echter waarschijnlijk dat handel mogelijk is zonder KYC. KYC staat voor “Ken Uw Klant”. Concreet betekent dit dat de beurs geen legitimiteitscontroles uitvoert. Bij bijna elke beurs is het nodig om bijvoorbeeld een identiteitsbewijs te uploaden – bij ApolloX is dat niet het geval.

 

Dat handelen zonder verificatie mogelijk is, zie je ook terug in de stortingsmogelijkheden: je kunt bijvoorbeeld geen FIAT-valuta’s als euro’s of dollars storten, maar wel cryptocurrencies als Bitcoin, Ethereum en andere. U kunt tot 5 Bitcoins per dag storten en opnemen zonder dat u uw identiteit hoeft te verifiëren.

ApolloX is een crypto futures handelsplatform gevestigd in Singapore. Je kunt er handelen zonder je identiteit te verifiëren. In het verleden was dat ook mogelijk bij Binance en Bitmex, maar nu niet meer. Binance heeft de futures-optie voor Duitse klanten in oktober 2021 zelfs helemaal stopgezet.

 

De naam verwijst naar het Apollo programma, de X staat op zijn beurt voor crypto exchange (beurs). De aanbieder maakt ook indruk met een duidelijk gestructureerde en eenvoudig te begrijpen interface. Handelen is mogelijk vanaf de desktop-pc, maar ook vanaf iOS- en Android-apparaten. ApolloX is ook overtuigend op het gebied van veiligheid, ondersteuning en liquiditeit.

Exchange

Rating

Features

Link

Een bijzonder uniek verkoopargument is echter waarschijnlijk dat handel mogelijk is zonder KYC. KYC staat voor “Ken Uw Klant”. Concreet betekent dit dat de beurs geen legitimiteitscontroles uitvoert. Bij bijna elke beurs is het nodig om bijvoorbeeld een identiteitsbewijs te uploaden – bij ApolloX is dat niet het geval.

 

Dat handelen zonder verificatie mogelijk is, zie je ook terug in de stortingsmogelijkheden: je kunt bijvoorbeeld geen FIAT-valuta’s als euro’s of dollars storten, maar wel cryptocurrencies als Bitcoin, Ethereum en andere. U kunt tot 5 Bitcoins per dag storten en opnemen zonder dat u uw identiteit hoeft te verifiëren.

Inhoudsopgave

Handelen in cryptocurrencies met ApolloX - ApolloX Korte samenvatting

  1. 1. Registreer bij ApolloX
  2.  
  1. 2. Stort cryptocurrencies
  2.  
  1. 3. Handel in crypto futures
  2.  
Screenshot-2021-11-15-at-12.09.09.png

Handel met ApolloX in 3 stappen

Om te kunnen handelen in crypto futures bij ApolloX, dient u zich eerst te registreren. Dit proces is niet alleen snel, maar ook gemakkelijk. Het enige wat u hoeft te doen is een geldig e-mailadres in te vullen en een wachtwoord in te stellen. Meteen daarna ontvang je een e-mail met een code die je nu moet invoeren. 

 

Het eigenlijke handelen begint veel sneller dan bij andere handelsplatformen. Dit komt simpelweg omdat er geen tijd is voor verificatie. 

Nu kunt u direct geld storten. U heeft de mogelijkheid om verschillende cryptocurrencies te storten op de Future rekening. Specifiek zijn dit: ADA, BNB, BTC, BUSD, DOGE, ETH, SOL, TRX, USDT en XRP. 

Nu bent u klaar om te handelen. U kunt nu handelen in crypto futures zonder uw identiteit te verifiëren. Verreweg de grootste futuresmarkt in termen van handelsvolume is BTC/USDT. U kunt de verhandelbare futures gemakkelijk bekijken onder de sectie “Markten”. 

ApolloX Review

De aanbieder is relatief nieuw op de markt. Desondanks hebben wij en vele anderen al veel ervaring met ApolloX opgedaan. Over het algemeen kunnen we zien dat de aanbieder met een aantrekkelijk totaalaanbod komt. De meerderheid van de gebruikers lijkt tot nu toe zeer tevreden te zijn met het handelsplatform.

 

Van de registratie, tot de storting, de interface en de daadwerkelijke handel, ApolloX maakt indruk met een hoog niveau van professionaliteit. Last but not least, het feit dat handelen mogelijk is zonder KYC maakt ApolloX een ideaal handelsplatform voor velen. 

Tarieven bij ApolloX

Voor het storten van cryptocurrencies brengt ApolloX geen kosten in rekening. Er is alleen een opnamekosten, maar deze verschilt per cryptocurrency. Je kunt ze zien in de tabel hieronder. 

 

Voor handelskosten maakt ApolloX onderscheid tussen “Maker” (0,02 procent) en “Taker” (0,07 procent). Onder de volgende link kunt u de huidige vergoedingen zien. Al met al is de provisiestructuur niet alleen zeer transparant, maar ook zeer eerlijk.

Klantendienst en ondersteuning

Volgens het handelsplatform is de klantenservice 24/7 beschikbaar. U kunt gemakkelijk contact opnemen met het ondersteuningsteam via een formulier onder de sectie “Open een ticket”. 

 

ApolloX is ook aanwezig op Facebook, Telegram, Twitter, Reddit en Instagram. Het lijkt erop dat u ook via deze kanalen in contact kunt komen met de ondersteuning van ApolloX. 

Is ApolloX veilig?

In deze ApolloX test heeft het platform altijd veilig en stabiel gedraaid. U kunt de veiligheid verhogen door 2FA en SMS authenticatie in te schakelen. De ApolloX beurs staat genoteerd op Coinmarketcap, waar het ook in de top 30 derivatenbeurzen staat.

 

Op dit punt is er niets tegen de aanbieder, integendeel. De kostenstructuur is eenvoudig en eerlijk, de handel is snel en gemakkelijk. ApolloX handelt gerenommeerd, en scoort bovendien zelfs met het unique selling point dat het niet in NYC hoeft te opereren. Hoewel de aanbieder alle denkbare beveiligingsmechanismen heeft geïnstalleerd, lijkt het over het algemeen zinvol om crypto holdings te diversifiëren, niet alle assets op één exchange aan te houden, en winsten af en toe te laten uitbetalen. Desalniettemin is veiligheid een topprioriteit bij ApolloX, en twijfels over de betrouwbaarheid lijken niet gerechtvaardigd te zijn. 

ApolloX Leverage

Standaard kunnen crypto futures worden verhandeld met een hefboom tot 100, hoewel het zelfs mogelijk is om de hefboom te verhogen tot 200. Of dit zinvol is en bevorderlijk is voor handelssucces valt nog te bezien. In onze ApolloX test, handelden we zonder significante hefboom. Uiteindelijk is dit echter een kwestie van persoonlijke voorkeur en handelsstrategie. 

ApolloX Rewards Hub

Het handelsplatform van de cryptomakelaar zit momenteel op een expansiekoers, en wooing nieuwe klanten met verschillende bonussen. In verschillende “missies” moeten klanten beloningen kunnen ontvangen die kunnen oplopen tot 700 US dollar. Zo krijg je bijvoorbeeld 50 dollar als je het equivalent van 100 USDT stort op ApolloX, en 5 dollar als je een future trade voltooit. U kunt de aanbiedingen bekijken in een speciaal opgezet Reward Center. 

Zoals u kunt zien in deze gids over de crypto toekomst aanbieder ApolloX, weet het platform te overtuigen met tal van voordelen. Op dit punt willen we de belangrijkste hoekstenen kort samenvatten. 

ApolloX Video Tutorial

Alles wat belangrijk is en hoe ApolloX werkt vatten we nog eens voor u samen in deze video. 

Conclusie

Voor velen zijn er nauwelijks nog opties om cryptocurrencies te verhandelen zonder een identiteitscontrole uit te voeren. ApolloX biedt hen een uitweg, want ook hier kunnen klantenaccounts anoniem worden aangemaakt. Je kunt er handelen in crypto futures zonder überhaupt het KYC-proces te doorlopen.

 

Volgens onze ApolloX ervaring is het relatief eenvoudig om aan de slag te gaan, en is het account binnen zeer korte tijd aangemaakt. Ook op het gebied van fees hoeft de aanbieder zich niet te verstoppen voor de concurrentie, integendeel. De Maker en Taker fees zijn zeer laag. Wie nu voor de aanbieder kiest, kan bovendien profiteren van talrijke bonussen voor nieuwe klanten. Alles bij elkaar genomen overtuigt ApolloX met een geslaagd totaalaanbod. 

Exchange

Rating

Features

Link