Binance belooft een rente van meer dan 60 procent voor creditsaldi in euro’s

In tijden van nul of zelfs strafrente bij traditionele banken voor creditsaldi in euro’s doet ‘s werelds grootste cryptowisselaar Binance een aantrekkelijk aanbod. Iedereen die Binance voorziet van euro-liquiditeit kan zich verheugen op rentetarieven die de laatste tijd zelfs boven de 60 procent liggen.

Gedreven door de groeiende markt voor DeFi zijn er in de crypto-industrie steeds meer mogelijkheden om rente te verdienen door het verstrekken van liquiditeit. Voor Bitcoin (BTC), bijvoorbeeld, is een verwachte jaarlijkse rente van 10 procent op dit moment realistisch, zelfs voor Binance als serieuze aanbieder door middel van inzet. Voor Ethereum (ETH), de spil van de jonge DeFi-divisie, betekent opbrengstverhoging dat zelfs 20 procent en meer dan de beoogde jaarrente gebruikelijk is, bijvoorbeeld bij niet-wapening. Wat Binance nu lanceert onder “Liquidity Swap” is ongewoon. Dit programma accepteert ook rechtstreeks de euro als fiatvaluta als storting.

Binance Swap voor Euro – hoe werkt het?

Binance maakt het voor u heel gemakkelijk om euro’s te storten als liquiditeit. Onder het menu-item “Financiën” vindt u de nieuwe subrubriek “Liquiditeitswissel”. Hier ziet u de valutaparen die momenteel beschikbaar zijn in dit programma van Binance. Voor euro’s wordt de link naar de stablecoin Binance USD (BUSD) weergegeven. Nu kunt u hier euro’s storten vanaf uw Binance-klantenrekening en vanaf dat moment kunt u rente verwachten.

Binance genereert de rente voor u automatisch door het verdelen van de ontvangen vergoedingen en de rente verdiend uit de liquiditeitspool elders. De verwachte rentetarieven schommelen en hebben al meer dan 60 procent voor euro’s bereikt. Vandaag, woensdag, ligt de verwachte rente net onder de 20 procent. U kunt uw euro’s op elk gewenst moment uit het zwembad halen, de rente wordt dagelijks uitbetaald.

Wat Binance voor u op de achtergrond behandelt is een andere methode van DeFi. Daarom zijn de beloofde rentetarieven altijd slechts een prognose en kunnen ze in werkelijkheid zowel boven als onder het verwachte niveau liggen. Je kunt erop vertrouwen dat Binance de deals serieus aanpakt, ‘s werelds grootste crypto-uitwisseling heeft tot nu toe niet de aandacht getrokken vanwege onregelmatigheden. De groeiende markt voor DeFi en crypto-valuta’s in het algemeen schreeuwt om liquiditeit, dit is de verklaring voor de rendementen die de klassieke bankcliënten verbazen.

Conclusie: Binance Liquidity Swap voor Euro – nieuwe kans voor goede rentevoeten

Het risico in Binance Liquidity Swap voor euro’s is laag, en de vooruitzichten voor een dubbelcijferige rente zijn goed. Het bijzondere kenmerk is de aanvaarding van de fiatvaluta’s van euro’s (en ook Britse ponden) voor deze deals, die momenteel niet in deze vorm beschikbaar is op andere crypto-beurzen. Er valt dus nauwelijks iets te zeggen tegen het benaderen van het thema DeFi hier bij Binance als particuliere belegger en het verdienen van rente die uw bank u niet eens kan beloven.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*