Binance Launchpool met tweede DeFi-project WING

In het midden van de DeFi boom brengt ‘s werelds grootste cryptobeurs Binance met WING een ander project naar haar klanten. WING is ontworpen als een platform voor leningstransacties. Wie nu deelneemt aan Binance en liquiditeit inbrengt, wordt beloond met WING voor zijn inspanningen.

Binance zet haar offensief op het vlak van DeFi (Decentralized Finance) voort en biedt de mogelijkheid om het WING-project via haar lanceringspool krediet te verlenen. De Binance Launchpool werd slechts een week geleden gelanceerd als platform voor DeFi-projecten met Bella Protocol en BEL. WING is nu een tweede DeFi-project dat vroege investeerders goede kansen op winst belooft.

Achtergrond op WING bij Binance

WING wil zich in eerste instantie vestigen als een DeFi-platform voor crypto-lending transacties en punten scoren in het feit dat ze over verschillende blokketens heen functioneren. Om ervoor te zorgen dat er vanaf het begin liquiditeit beschikbaar is, zal WING worden verdeeld onder beleggers die creditsaldi ter beschikking stellen. Volgens haar eigen aankondiging is Binance in de nacht van dinsdag begonnen met het accepteren van stortingen voor WING. U kunt Binance Coin (BNB), de stablecoin Binance USD (BUSD) of Ontology (ONT) storten, er is geen maximum bedrag vastgesteld.

Tot 15 oktober 2020 wordt WING automatisch verspreid onder alle deelnemers aan dit project. Voor dit doel zijn 130.000 WING beschikbaar, waarvan 50 procent naar stortingen in BNB, 40 procent naar stortingen in ONT en 10 procent naar degenen die BUSD investeren. De hoeveelheid WING die u ontvangt wordt bepaald door uw dagelijkse aandeel in de respectievelijke pools. Tegelijkertijd ontvangt u ook rente van de uitleentransacties. Een bijzonder hoogtepunt: deposito’s in BNB of BUSD, die al bij het Bella-protocol zijn opgeslagen, komen nu tegelijkertijd in aanmerking voor BEL en WING.

Binance zal WING vanaf morgen, woensdag, opnoemen. Er was geen particuliere verkoop of andere verkoop van WING in de aanloop naar de notering, dus de prijs van de eerste notering wordt vrij gevormd door de markt.

Conclusie: WING begint – nu binnenkomen via Binance?

Binance heeft de reputatie strenge normen toe te passen bij de selectie van gefinancierde projecten. In dit opzicht is de kans groot dat WING geen leeg omhulsel zal blijken te zijn. In de wedstrijd voor DeFi-projecten wil WING in de toekomst ook klassieke vermogenscategorieën en verzekeringsmaatschappijen opnemen en zich daarmee onderscheiden van andere aanbieders. Want één ding is ook duidelijk: met de crypto-leningstransacties heeft DeFi geen unique selling point meer. De lanceringspool van Binance tot WING toont al meer dan 100 miljoen dollar, omgerekend in euro’s, die aan het project zijn toevertrouwd. De focus ligt nu op de prijs van WING bij de notering van morgen. Voor u als investeerder zijn Bella Protocol en WING bij Binance bijzonder spannend, omdat u uw stortingen voor twee DeFi-projecten tegelijk kunt laten werken.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*