Binance presenteert nieuw project DeFi met Flamingo (FLM)

Bij de lanceringspool die begin september door Binance wordt gepresenteerd, krijgt Flamingo (FLM), het derde project van DeFi, een groot podium. Flamingo bouwt voort op de blokketen van NEO. Tot nu toe beloofden de projecten van DeFi bij Binance Launchpool een goed rendement voor vroege investeerders.

Flamingo (FLM) is de naam van het derde DeFi-project dat Binance, als ‘s werelds grootste crypto-uitwisseling, aan een breed publiek wil brengen via de lancering op de Launchpool. Binance CEO Changpeng Zhao prijst Flamingo in een blogpost als een “technologische doorbraak”. Flamingo is gebaseerd op de blokketen van NEO en heeft als doel om gedecentraliseerde financiële transacties over verschillende blokketens heen mogelijk te maken. Met het Bella Protocol (BEL) en WING heeft Binance deze maand al twee DeFi-projecten gepresenteerd, waarvan de penningen bij het begin van de handel een aanzienlijke winst voor vroege beleggers garandeerden.

Achtergrond op Flamingo (FLM) bij Binance Launchpool

Binance zal vanaf zondag (27 september) stortingen voor Flamingo in Binance Coin (BNB) en Binance USD (BUSD) accepteren. Wie deelneemt aan deze liquiditeitspools wordt beloond met FLM, naast de gebruikelijke DeFi-interest voor uitleentransacties. Binance zal meer informatie geven over het exacte mechanisme, maar het zal verschillen van die voor het Bella Protocol (BEL) en WING. Het is echter nu al duidelijk dat 4,17 procent van alle gegenereerde FLM via de Binance Launch Pool zal worden gedistribueerd. Flamingo heeft geen eerdere particuliere verkoop voor FLM georganiseerd en houdt geen FLM voor het team tegen.

Achter Flamingo als DeFi-protocol staat het team van NEO. Met een marktkapitalisatie van ruim 1,4 miljard dollar staat NEO in de TOP 20 van de belangrijkste crypto’s en wordt vaak beschouwd als het Chinese antwoord op Ethereum (ETH). NEO heeft een eigen blokketenoplossing ontwikkeld, voorheen bekend als Antshares. Het dient nu ook als technologische basis voor Flamingo. NEO oprichter Da Hongfei benadrukt voor Flamingo dat het protocol werkt over blokketens heen. Veel van de vorige DeFi-protocollen zoals Uniswap en SushiSwap zijn beperkt tot het Ethereum (ETH)-ecosysteem en ERC-20 penningen.

FLM is ontworpen als bestuursmunt en zal in de toekomst worden gebruikt als een stembiljet voor richtinggevende beslissingen op Flamingo. Binance zal vanaf maandag (28 september) FLM in de lijst opnemen en deze verhandelbaar maken tegen Bitcoin (BTC), Tether (UST), BNB en BUSD.

Conclusie: Flamingo nieuwe DeFi kans bij Flamingo

Launchpool at Binance ontwikkelt zich in hoog tempo en heeft een spannend nieuw DeFi-project met Flamingo. Iedereen die zich al vroeg bij BEL en/of WING aansloot, kon zich verheugen op eenvoudige winstbejag. De vooruitzichten op een herhaling van dit verhaal met FLM zijn goed. Immers, met de basis van de blokketen van NEO en het protocol dat zich niet beperkt tot Ethereum, heeft Flamingo vooralsnog een unique selling point in de competitie van DeFi-protocollen.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*