BitMEX biedt apps voor mobiele cryptohandel

De cryptobeurs BitMEX is vooral bekend voor de handel met derivaten. Klanten kunnen nu hun transacties uitvoeren vanaf hun smartphone via BitMEX Mobile als app-versie. Het belooft een hoge mate van veiligheid in combinatie met handige gebruikersbegeleiding.

De handel in Bitcoin Futures en gerelateerde derivaten op basis van crypto-valuta’s vereist vaak snelle reacties om winst te maken of liquidatie te voorkomen. Als een van de toonaangevende platforms voor de handel in crypto-derivaten wil BitMEX het nu makkelijker maken voor klanten om hun transacties te allen tijde in de gaten te houden en te organiseren door middel van apps voor smartphones. BitMEX Mobile is nu beschikbaar voor Apple iOS en Android, volgens een blogbericht. Vijf functies zijn ontworpen om de beproefde desktopversie van BitMEX naar de kleinere schermen van smartphones te brengen:

  1. Bestelbouwer: BitMEX begrijpt dit als het creëren van orders, inclusief de parameterlimiet, stop en take profit.
  2. Open posities beheren: Door eenvoudigweg door het orderboek te scrollen, kan de gebruiker zien hoe zijn posities zich ontwikkelen en welke merken hij eventueel heeft opgegeven.
  3. Real-time gegevens: Hier geeft BitMEX de marktgegevens in real time weer, desgewenst ook in de gebruikelijke kandelaarsgrafieken.
  4. Stortingen en opnames: Stortingen en opnames kunnen ook worden verwerkt via BitMEX Mobile.
  5. Biometrische authenticatie: Biometrische functies (vingerafdruk, gezichtsherkenning, irisscan) van smartphones kunnen worden gebruikt om toegang te krijgen tot BitMEX Mobile. Instant login-berichten waarschuwen voor ongeoorloofde toegang.

BitMEX viert haar apps als de “nieuwe standaard voor mobiele handel”. Een blik op de AppStores van Apple en Google laat nog niet genoeg veldrapporten zien om het direct eens te zijn met deze beoordeling. Volgens BitMEX werd de mobiele oplossing in eerste instantie getest in 18 landen voordat ze werd uitgerold in 140 landen wereldwijd, waaronder Duitsland. Er wordt gezegd dat er in de toekomst nog meer functies en verbeteringen beschikbaar zullen komen door middel van updates. BitMEX Mobile gebruikers worden aangemoedigd om hun ervaringen en wensen te delen.

Conclusie: BitMEX Mobile – beter later dan nooit

In het overgrote deel van de crypto-uitwisselingen zijn apps al lang standaard als alternatief voor de desktopversie. Of het nu gaat om Binance of Coinbase – bijna niemand hoeft zonder handige mobiele toegang tot zijn of haar klantaccounts via een app. BitMEX heeft nu eindelijk zijn voorbeeld gevolgd en de eerste indrukken tonen een opgeruimde gebruikersinterface van waaruit alle belangrijke functies direct toegankelijk zijn. Voor bestaande klanten is BitMEX Mobile waarschijnlijk een must, voor nieuwe klanten kan het een goed argument zijn.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*