Handel in Bitcoin en cryptofutures zonder verificatie (KYC)

Voor cryptohandelaren die in Duitsland wonen, zijn er nauwelijks mogelijkheden om actief te zijn zonder identiteitscontrole (KYC). ApolloX biedt hier een uitweg, aangezien dit platform anonieme klantenaccounts toestaat.

Sinds de zomer zijn beleggers die in Duitsland wonen en voorheen vertrouwden op ‘s werelds grootste cryptobeurs Binance, in bepaalde sectoren in de kou blijven staan. Binance is gestopt met de handel in cryptofutures in dit land en alternatieven zijn er nauwelijks. Zelfs met een identiteitscontrole (Know Your Customer) zijn dergelijke strategieën om risico’s te nemen voor Bitcoin en Co. moeilijk uitvoerbaar. ApolloX is echter een nieuwe marktdeelnemer en heeft (nog) geen KYC nodig. Je kunt er dus handelen in cryptofutures zonder dat je naam en adres ergens worden opgeslagen. Aangezien u tot 5 Bitcoin (BTC) per dag mag opnemen, is ApolloX een aantrekkelijke optie voor crypto futures.

Naast Bitcoin, vermeldt ApolloX momenteel acht belangrijke altcoins, van Ethereum (ETH) en Solana (SOL) tot Shiba Inu (SHIB) en Dogecoin (DOGE). Zelfs Ripple (XRP) is in het programma te vinden. ApolloX biedt “perpetuele futures” aan, d.w.z. futures zonder een vaste vervaldatum. Een hefboom van maximaal 100 is toegestaan.

Momenteel keert ApolloX ook bonussen uit aan nieuwe klanten die cryptogeld inbrengen. Bovendien zijn de tarieven voor makers en afnemers extreem laag in vergelijking met de concurrentie. ApolloX wil snel voet aan de grond krijgen op de markt en heeft reeds een dagelijkse omzet van ongeveer 200 miljoen US-dollar bereikt, hetgeen een billijke prijsstelling garandeert. Voeg daarbij het feit dat de limiet van 5 BTC voor stortingen en opnames dagelijks geldt, d.w.z. dat het maximum elke dag mag worden gebruikt, en het aanbod van ApolloX zou zelfs met KYC interessant zijn. Maar zoals ik al zei, iedereen die zich nu bij ApolloX registreert, kan dat volledig anoniem blijven doen. Wij hebben ook een impressie van ApolloX per video voor u gemaakt:

Conclusie: ApolloX – Tip voor discrete cryptohandelaars

Op het gebied van crypto futures is ApolloX een interessant nieuw platform, vooral voor Duitse klanten, omdat het anonimiteit op een gestroomlijnde manier mogelijk maakt. Het portfolio van altcoins genoteerd op ApolloX zal waarschijnlijk verder groeien, maar combineert nu al belangrijke tokens uit verschillende sectoren. Kijk zelf maar eens naar ApolloX en laat u positief verrassen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*