IOTA portemonnee Firefly 1.5 vrijgegeven – nodig voor staking Vergadering (ASMB)

De officiële IOTA portemonnee Firefly is nu beschikbaar in versie 1.5. Het is een voorwaarde voor het staken van de vergadering, die vanaf vrijdag (22 april) zal worden voortgezet. Mobiele versies van Firefly zijn nog in afwachting.

Vanaf aanstaande vrijdag zal IOTA weer de mogelijkheid bieden om assemblage (ASMB) te ontvangen voor credits door middel van staking. In de eerste stakingsperiode in de geschiedenis van IOTA was er zowel Shimmer (SMR) als Assembly van eind december tot eind maart, en de IOTA Foundation was tevreden met het resultaat van de promotie. Zoals beloofd, zal het staken voor ASMB nu hervat worden en om deel te nemen is de officiële IOTA portemonnee Firefly versie 1.5.0 of hoger vereist. Deze is nu beschikbaar om te downloaden, zoals de IOTA Foundation heeft aangekondigd via Twitter.

Omdat gebruikers onmiddellijk een paar kleine gebreken opmerkten, werd versie 1.5.1 van IOTA Firefly onmiddellijk op woensdagavond vrijgegeven. Sommige gebruikers meldden via Twitter dat er inconsistenties waren bij het overzetten van rekeningsaldo’s naar de nieuwe versies van Firefly. Nieuw voor de IOTA wallet Firefly is de mogelijkheid om Assembly, Shimmer en mogelijk andere nieuwe tokens in het ecosysteem te distribueren naar sub-accounts. Aangezien IOTA met Tanglenet voor zijn netwerk een totaal andere oplossing heeft gekozen dan conventionele blockchains, is de officiële Firefly wallet in de praktijk zonder alternatief.

IOTA Firefly portemonnee nog steeds niet beschikbaar als app voor smartphones

Daarom vinden investeerders het steeds vervelender dat zij nu al een jaar moeten wachten op mobiele versies van Firefly. Deze zouden worden vrijgegeven bij de lancering van IOTA 1.5 aka Chrysalis, maar zijn nog steeds niet klaar. Firefly is momenteel dus alleen beschikbaar voor desktopcomputers onder MacOS, Windows of Linux en kan hier worden gedownload.

We hebben de details van de staking van Assemblage bij IOTA hier voor u op een rijtje gezet. De assemblage moet in 2022 een hoofdnet krijgen en zou dan ook waarde kunnen ontwikkelen door middel van vrije handel. In de toekomst zal Assembly IOTA-technologie gebruiken op het gebied van DeFi, blockchain gaming en NFT’s.

Conclusie: voor het beleggen van IOTA wallet update Firefly nu.

Het zijn de gebruikelijke kleine stapjes waar iets in beweging is bij IOTA. Zo verandert er voor de eindgebruiker niets in de officiële portemonnee Firefly in de versies 1.50 en 1.5.1 dat op het eerste gezicht duidelijk zou zijn. Onder de motorkap zijn verbeteringen aangebracht en het is te hopen dat de kleine gebreken toch niet ernstig blijken te zijn. Om uw IOTA te kwalificeren voor de staking van Assemblage, moet u Firefly installeren in een van de nieuwe versies en vervolgens uw IOTA daar registreren voor de staking die op vrijdag begint.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*