Nieuwe DeFi Token Velo (VLO) – Startfase met goede kansen

Uit Oostenrijk komt het nieuwe project Velo van DeFi met zijn symbolische VLO. Velotoken verzamelt nog steeds liquiditeit en maakt het zo gemakkelijk om VLO eerlijk te krijgen. Het concept van VELO Token (VLO) is gebaseerd op pluspunten van reeds succesvolle DeFi-protocollen.

In het cryptojaar 2020 is DeFi ongetwijfeld het onderwerp van het uur, samen met de hernieuwde kracht van Bitcoin (BTC). Iedereen die al vroeg in projecten als SUSHI of UNI aan de slag ging, kon zich verheugen over grote winsten. Velotoken (VLO) is een manier om tijdig betrokken te raken bij een veelbelovend project. Volgens Velo Token willen ze nu al succesvolle DeFi-protocollen combineren met een uitgekiende tactiek en deze verfijnen met extra details. Tot 2 december 2020 heeft Velo Token nog steeds VLO als directe stimulans voor het verstrekken van liquiditeit.

Velo Token (VLO) – hoe de opstartfase werkt

Het ingangspunt voor fietsmunten is deze webpagina. Hier kunt u uw portemonnee aansluiten en geld storten in verschillende crypto valuta’s als liquiditeit. Als beloning kun je VLO nog steeds krijgen door te boeren tot de eigenlijke lancering. Velotoken zal tijdens deze lanceringsfase alle gegenereerde 100 miljoen VLO’s verdelen onder de vroege deelnemers. Er was geen sprake van voormijnbouw of enige andere vorm van speciaal voor de anonieme oprichters van het project gereserveerde VLO. Dit betekent dat wanneer VLO vanaf begin december vrij wordt verhandeld, er een beloning zal zijn voor degenen die al VLO hebben ontvangen.

Omgerekend naar cash heeft Velotoken al ruim 2,6 miljoen dollar opgehaald. Wanneer het protocol in werking treedt, zal het de rendementslandbouw exploiteren en zal het ook een klein deel van de verschuldigde vergoedingen in Ethereum (ETH) voor de deelnemers reserveren voor eventuele distributie. VELO is gebaseerd op een mengsel van Compound (COMP), Ampleforth (AMP) en YAM. Het bijzondere aan VLO’s is dat ze door middel van zogenaamde rebasing een stabiele positieve prijsontwikkeling moeten laten zien door de hoeveelheid circulerende VLO’s in relatie tot het gebruik ervan te plaatsen. Het eenvoudige voorbeeld uit de echte economie: de 10 euro die ik een barman als fooi geef, wordt door hem gebruikt om de taxichauffeur te betalen – die op zijn beurt een pizza bestelt voor 10 euro. Dus 10 euro is 30 euro geworden in de cyclus die Velotoken Velocity noemt.

Risico’s met VLO

Velotoken verzekert dat het zelf zijn Smart Contracts intensief heeft gecontroleerd op mogelijke fouten en waar mogelijk gebruik maakt van reeds bewezen codes. Er is een externe audit aan de gang. De codes van Velotoken zijn hier vrij beschikbaar bij Github. Deze procedure kan echter geen 100 procent garantie bieden tegen fouten en DeFi is in het algemeen niet vrij van het risico van verlies. Het voordeel van Velotoken is dat het project met de start van het project wordt overgedragen aan de gemeenschap en dat de gemeenschap over toekomstige ontwikkelingen zal beslissen met behulp van VLO als stembiljet, ook wel Governance Token genoemd.

Conclusie: DeFi made in Austria – aantrekkelijk Velotoken VLO

Heeft de crypto-scène nog een DeFi-token nodig? Velotoken betekent “ja” en heeft daar een goed argument voor met rebasen vanuit VLO. De automatisch gevormde reserves in Ethereum (ETH) zijn een ander snoepje in het concept. VLO is nog steeds vrijwel waardeloos, maar dit zou moeten veranderen bij het begin van de handel. Voor degenen die al enigszins vertrouwd zijn met DeFi, zou VLO een goede gelegenheid kunnen zijn om de potentieel lucratieve opstartfase niet te missen – wat Veletoken bescheiden noemt een “experiment”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*