Open Campus (EDU): nieuwe cryptocurrency op Binance Launchpad

Binance Launchpad lanceert Open Campus (EDU), een nieuwe cryptocurrency die de onderwijsmarkt op het web wil bezetten3. Uit ervaring is het de moeite waard om kennis te nemen van dergelijke IEO’s op Binance.

Binance Launchpad nodigt momenteel deelnemers uit voor zijn 31e IEO, waarbij Open Campus (EDU) centraal staat. Het door Binance opgezette format om nieuwe cryptocurrencies voor het eerst te presenteren voor gratis openbare verkoop via IEO heeft in het verleden al hoogvliegers als Polygon (MATIC) en Sandbox (SAND) opgeleverd. Op basis van deze ervaring bevelen wij deelname aan de IEO’s van Binance Launchpad aan en wij leggen hier uit hoe het werkt en hoe je zo vroeg mogelijk op Open Campus (EDU) kunt komen:

1. de zogenaamde voorbereidingsfase voor de OpenCampus (EDU) IEO is momenteel al aan de gang. Binance houdt elk uur bij hoeveel Binance Coin (BNB) je op je klantenrekening hebt staan. Deze periode eindigt in de nacht van 28 april (vrijdag) en de resultaten zullen bepalen hoeveel OpenCampus (EDU’s) u individueel kunt claimen.

2. Dan is op vrijdag, van 8.00 tot 11.00 uur Duitse tijd, het moment aangebroken om een bindende toezegging te doen om Open Campus te kopen op Binance Launchpad. Eén EDU zal 0,05 US dollar kosten en wordt verrekend in BNB. Vanaf 12:00 uur Duitse tijd op 28 april worden de tokens geleverd en kort daarna zal Binance de handel in Open Campus openen.

De IEO’s op Binance Launchpad zijn consequent overtekend en de vraag naar de daar aangeboden cryptocurrencies is enorm. Dit heeft historisch gezien het momentum gecreëerd voor tokenprijscurves, zoals Open Campus (EDU) nu, om omhoog te schieten wanneer ze voor het eerst worden genoteerd. Dit is het moment waarop winstnemingen met een goede timing gemakkelijk voor u kunnen worden gerealiseerd.

Open Campus brengt de onderwijssector in de crypto-industrie en heeft al een aantal populaire medewerkers in de vorm van aanbieders als Tiny Tap, Oxford University Press en Sesame Street. Het idee is dat Open Campus onderwijsprogramma’s van allerlei aard beschikbaar maakt voor aankoop en betaald in EDU. De native cryptocurrency van Open Campus dient verder als stembiljet in zelfbestuur (governance token). Exclusieve content op Open Campus kan ook worden verhandeld als NFT’s op basis van EDU. Het project schat het jaarlijkse volume in de private online onderwijsmarkt op minstens 5 biljoen US dollar en verwacht dat Open Education hier merkbaar marktaandeel kan innemen. De partner Tiny Tap is bijvoorbeeld al gevestigd als een van de populairste apps voor kinderonderwijs en telt meer dan 9 miljoen gezinnen als klant. In de toekomst zullen zij hun cursussen ook via Open Campus boeken en in EDU betalen.

Conclusie: Slaap niet door de IEO van Open Campus (EDU) op vrijdagochtend.

Binance Launchpad heeft 50 miljoen EDU’s beschikbaar voor de IEO van Open Campus, dat is 5 procent van zijn totale holdings en zou US$2,5 miljoen in de kas van het project moeten brengen. Bij een particuliere verkoop van EDU in 2022 bracht 6 procent van alle tokens 6 miljoen US dollar op, dus de huidige verkoopprijs is buitengewoon eerlijk vastgesteld. Het leiden van de lucratieve private onderwijsmarkt via crypto in de richting van Web3 lijkt een veelbelovend concept. Wij denken daarom: Markeer vrijdagochtend rood in uw agenda en mis Open Campus (EDU) niet op Binance Launchpad.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*