Shimmer (SMR): IOTA zijproject met USD 1 miljoen airdrop

Het IOTA zijproject Shimmer (SMR) wil zijn aanwezigheid in de gedecentraliseerde financiële sector (DeFi) vergroten met een airdrop ter waarde van USD 1 miljoen. Maar de regels voor deelname zijn streng.

Shimmer (SMR), door IOTA gelanceerd als zijproject in de herfst van 2022, is de laatste tijd nogal stil. Shimmer wordt momenteel verhandeld op ongeveer USD 0,035, slechts ongeveer 10 procent boven zijn all-time low, en met het oog op de grote plannen van IOTA voor 2024 zijn twijfels over het toekomstige doel van SMR zeker gerechtvaardigd. Shimmer wil nu een ommekeer inluiden en kondigt via een blogpost een airdrop aan waarbij 1,5 procent van alle SMR, momenteel goed voor USD 1 miljoen, zal worden verdeeld onder de deelnemers.

De campagne begint vandaag, woensdag, om 15.00 uur Duitse tijd en deelnemers worden beloond met de Shimmer Airdrop in de tweede helft van maart en in april. De voorwaarden om gratis SMR te krijgen zijn echter enigszins ingewikkeld en niet zonder controverse. Beslis zelf:

1. Om in aanmerking te komen voor de SMR Airdrop moet je minstens 1.000 US dollar aan liquiditeit bijdragen aan de Shimmer EVM. Dit kun je echter niet doen met Shimmer of IOTA zelf, maar alleen via een van de volgende cryptocurrencies: Tether (USDT), USDC, Wrapped Bitcoin (WBTC), Ethereum (ETH), Polygon (MATIC), Avalanche (AVX), Binance Coin (BNB) of Fantom (FTM).

2. je moet je cryptogelden in de EVM storten via de Shimmer Bridge hier en ze toepassen op een van deze drie DeFi-projecten: ShimmerSea, TangleSwap of Swapline. Meer Shimmer EVM DeFi projecten volgen de komende dagen.

3. je moet je deelname aan de Shimmer Airdrop hier registreren op de Tide campagnepagina. Je ontvangt dan een gratis NFT waarmee je de komende weken je acties in de Shimmer EVM kunt volgen.

4. omdat de USD 1.000 of meer die je hebt bijgedragen in crypto minstens 30 dagen in smart contracts moet blijven die bijdragen aan de TVL van de Shimmer EVM.

5. degenen die meer geld bijdragen en/of meer dan 30 dagen in de Shimmer EVM laten, worden later beloond met meer SMR. De afrekening vindt plaats op 16 maart en dan worden er vier groepen met verschillende beloningen gevormd via de airdrop. In principe zal meer TVL-invoer en meer tijd de Shimmer Airdrop Bonus verhogen, die gefaseerd zal worden uitbetaald over een periode van zes weken.

6. Als je voor vandaag al hebt voldaan aan de voorwaarden via de Shimmer Bridge, hoef je volgens de aankondiging alleen stap 3 te voltooien en kom je daarna in aanmerking voor deelname.

Conclusie: Shimmer Airdrop – PR-nummer of kans om te winnen?

DeFiLlama heeft momenteel een TVL van ongeveer USD 12 miljoen in de Shimmer EVM, wat betekent dat het een “verre tweede” is in de competitie in het DeFi segment. De SMR airdrop is dus vooral bedoeld om nieuw kapitaal en nieuwe gebruikers aan te trekken. Maar of de waarde van de Shimmer die je in maart en april krijgt toegewezen hoger zal zijn dan de potentiële winsten elders van de ingebrachte crypto blijft een open vraag. De campagne kan ook gezien worden als een poging om nu meer liquiditeit in het ecosysteem te brengen, aangezien IOTA zelf van plan is om in maart of april live te gaan met de EVM. In ieder geval is het aan te raden om alle kleine lettertjes van de Shimmer EVM airdrop te bestuderen voordat je jezelf committeert.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*