Vier de Bitcoin Halvering met Bitpanda’s grote promotie

De Bitcoin Halving is een langverwachte gebeurtenis in de cryptowereld. Het halveert het aantal nieuwe bitcoins dat bij elk blok wordt gecreëerd en vindt ongeveer elke vier jaar plaats. Deze zeldzame gebeurtenis heeft een potentieel langetermijneffect op de prijs van Bitcoin door het aanbod te verkleinen en daardoor de vraag te beïnvloeden. Om deze belangrijke gebeurtenis te vieren heeft Bitpanda, Europa’s toonaangevende handelsplatform voor cryptocurrencies, een spectaculaire speciale promotie aangekondigd die een brug slaat tussen de wereld van cryptocurrencies en topvoetbal.

Drie spannende verlotingen

Bitpanda nodigt de cryptogemeenschap uit om de Bitcoin Halvering te vieren met drie spannende verlotingen waarbij in totaal €50.000 aan Bitcoin wordt weggegeven. Deze promotie is een geweldige manier voor cryptoliefhebbers om hun betrokkenheid te vergroten en tegelijkertijd kans te maken op uitzonderlijke prijzen.

Trekking #1: Win 2.000 euro in Bitcoin

De promotie begint met een prijstrekking waarbij vijf gelukkige deelnemers elk 2.000 euro in Bitcoin kunnen winnen. Iedereen die tussen 6 en 13 februari 2024 minstens 210 euro in een cryptocurrency koopt, komt in aanmerking om deel te nemen. Daarnaast maken de twee deelnemers die in deze periode het meeste kopen elk kans op twee kaartjes voor de UEFA Champions League wedstrijd tussen FC Bayern München en Lazio op 5 maart 2024.

Prijstrekking #2: Verzeker je van 3.000 euro in Bitcoin

De tweede prijstrekking biedt nog eens vijf gelukkige winnaars de kans om elk 3.000 euro in Bitcoin te winnen. De voorwaarden voor deelname blijven hetzelfde: koop cryptocurrencies voor minstens 210 euro tussen 5 en 12 maart 2024. De twee beste kopers tijdens deze periode ontvangen elk twee kaartjes voor de prestigieuze wedstrijd tussen FC Bayern München en Dortmund op 30 maart 2024.

Trekking #3: Een droomprijs van 5.000 euro in Bitcoin

In de derde en laatste prijstrekking wordt de inzet verhoogd, want vijf deelnemers kunnen elk 5.000 euro in Bitcoin winnen. Om mee te doen moeten geïnteresseerden tussen 2 en 9 april 2024 cryptocurrencies ter waarde van minstens 210 euro kopen. De twee mensen die in deze periode het meeste investeren, winnen elk twee kaartjes voor een toekomstige wedstrijd van FC Bayern München.

Exclusieve handelswedstrijden en merchandise

Als officiële cryptopartner van FC Bayern München biedt Bitpanda niet alleen de kans om bitcoins en voetbalkaartjes te winnen. Deelnemers kunnen ook meedoen aan exclusieve handelswedstrijden en Bitpanda’s limited edition Bitcoin Halving merchandise winnen op social media – een unieke kans voor fans van zowel cryptocurrencies als voetbal.

Conclusie

De speciale Bitcoin Halving promotie van Bitpanda is een spannend evenement dat de cryptogemeenschap samenbrengt en tegelijkertijd de band met de wereld van het topvoetbal versterkt. Met de kans om aanzienlijke hoeveelheden Bitcoin te winnen, uitgenodigd te worden voor prestigieuze voetbalwedstrijden en exclusieve merchandise te ontvangen, zet Bitpanda een nieuwe standaard voor het vieren van cryptocurrency-evenementen. Doe mee aan deze unieke promotie en vier de Bitcoin Halvering 2024 op een manier die je niet snel zult vergeten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*