Solana meme coins: BONK krijgt concurrentie van dogwifhat (WIF)

Nieuws uit de vreemde wereld van Solana meme coins: BONK heeft te maken met een prijscorrectie na een maandelijkse stijging van 300 procent, terwijl een nieuwe concurrent genaamd dogwifhat (WIF) een stijging van bijna 3.000 in één week heeft geregistreerd.

Het lijkt erop dat meme coins niet veel kunnen doen zonder honden – Dogecoin (DOGE) heeft jaren geleden een trend in gang gezet die nog steeds aanhoudt. De meest recente voorbeelden zijn te vinden in het Solana (SOL) ecosysteem, waar de community zijn eigen meme coins viert en de prijs omhoog stuwt. BONK debuteerde ongeveer een jaar geleden en de token met een cartoonhond als symbool is de afgelopen maand in turbo gegaan. BONK heeft een maandelijkse winst van 300 procent geboekt en heeft zich daarmee een weg gevochten naar de top 100 cryptocurrencies met de hoogste kapitalisatie, ook al laat een dagelijkse daling van min 15 procent momenteel de volatiliteit zien. BONK kreeg onlangs een boost door de notering van futures op Binance.

Waar zulke verhalen gebeuren, laten imitators niet lang op zich wachten. dogwifhat (WIF) is precies wat de naam suggereert: een hond met een hoed als cryptocurrency en daarom perfect voor een meme coin. Sinds een week wordt dogwifhat (WIF) steeds meer verhandeld op sommige gedecentraliseerde cryptobeurzen en CoinGecko staat voor deze periode bijna 3.000% hoger. Dit betekent dat dogwifhat vrijwel uit het niets al een marktkapitalisatie van meer dan USD 100 miljoen heeft bereikt, wat doet denken aan de raketlancering van BONK in januari 2023. De website van dogwifhat is een lach waard en maakt duidelijk dat de meme munt bedoeld is om op humoristische wijze de voordelen van het Solana ecosysteem ten opzichte van Ethereum (ETH) aan te tonen.

Je kunt nu gemakkelijk berichten vinden op sociale netwerken waarin investeerders verslag doen van hun ongelooflijke succesverhalen met meme coins. Aan de andere kant zwijgen mensen liever over de crashes. Maar of we het nu leuk vinden of niet – met PEPE en Shiba Inu (SHIB) zijn er nu vier meme coins onder de 100 cryptocurrencies met de hoogste kapitalisatie naast Dogecoin en BONK, en drie daarvan hebben honden als symbool.

Conclusie: hondenrace onder de meme munten met BONK en dogwifhat

Waarschijnlijk de bekendste meme coin fan ter wereld is Elon Musk, die Dogecoin promoot. Maar de Tesla-baas en eigenaar van X (voorheen Twitter) heeft blijkbaar al een tijdje zijn interesse in DOGE verloren en Musk wordt nu zelf het doelwit van meme coins. Wat gaat er gebeuren met BONK, dogwifhat en alle andere hondenmunten? Iedereen die hier voorspellingen doet, begeeft zich op onbekend terrein. Zoals we allemaal weten, kan de populariteit en verspreiding van memes niet worden voorspeld.
  “

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*