XAI: Nieuw gaming token bij Binance Launchpool gratis via staking

Iedereen die vanaf morgen BNB, TUSD of FDUSD stort bij Binance Launchpool voor staking, ontvangt XAI gratis. Het nieuwe gaming token XAI viert dan op 9 januari zijn beursdebuut op Binance.

Binance Launchpool helpt momenteel bijna wekelijks nieuwe cryptocurrencies de markt op. Eén zo’n campagne voor XAI begint morgen, vrijdag. Het nieuwe token belooft blockchain gaming, en de eerste online games met XAI zijn aangekondigd voor de lente. Je kunt XAI al gratis bemachtigen als je deelneemt aan de 43e Binance Launchpool. De regels van het spel zijn eenvoudig:

– Bij Binance Launchpool stort je respectievelijk BNB of de stablecoins FDUSD (First Digital USD) of TrueUSD (TUSD) om in te zetten. Vanaf morgen (vrijdag) om 01.00 uur Duitse tijd wordt in ruil daarvoor gratis XAI gedistribueerd.

Binance Launchpool mag 75 miljoen XAI distribueren, wat overeenkomt met 3 procent van de totale holdings. 60 miljoen XAI gaan in de staking pool voor Binance Coin (BNB), 7,5 miljoen elk voor FDUSD en TUSD.

– De campagne duurt vier dagen, d.w.z. tot de vroege uren van 9 januari. Het aantal XAI’s dat je elk uur kunt claimen wordt berekend op basis van het bedrag aan BNB, TUSD en FDUSD dat je hebt ingezet in verhouding tot dat van alle deelnemers.

– Op 9 januari (dinsdag) opent Binance de handel met XAI’s om 11:00 uur Duitse tijd. Koersparen met Bitcoin (BTC), BNB, Tether (USDT), TUSD, FDUSD en de Turkse lira zijn gepland voor XAI.

Volgens het analysedocument werd XAI in drie particuliere financieringsrondes verkocht tegen een prijsbereik van USD 0,01 tot USD 0,035. De ervaring leert dat bij het beursdebuut op Binance de kans groot is dat deze prijsniveaus worden overschreden.

Achtergrond bij XAI, de gaming token op laag 3 bij Arbitrum

Vanuit technologisch oogpunt is XAI een noviteit. Om in de toekomst miljoenen blockchain gaming transacties in realtime te organiseren, heeft XAI een laag 3 opgezet in het Arbitrum (ARB) ecosysteem. Arbitrum zelf is een laag 2 in het Ethereum ecosysteem en ARB heeft deze week net een nieuwe all-time high bereikt. XAI wordt dus ook een test voor Arbitrum, maar blijft uiteindelijk een bewezen ERC-20 token.

XAI is van plan om uiterlijk in april de eerste spellen voor het grote publiek te lanceren en er zijn al testruns aan de gang. Zo is Final Form aangekondigd als een futuristisch vechtspel en LAMOverse als een komische wereld die wordt gekenmerkt door chaos. XAI wordt de eigen valuta in de spellen, waarmee bijvoorbeeld kaartjes voor speciale evenementen kunnen worden gekocht of NFT’s kunnen worden verhandeld. XAI wil ook binnendringen op het gebied van gedecentraliseerde financiering (DeFi) en mogelijkheden openen voor passief gegenereerd inkomen.

Conclusie: XAI op Binance Launchpool – mis de kans niet

We vestigen altijd de aandacht op Binance Launchpool promoties omdat ze meestal goede winstkansen bieden. Dit is niet anders met XAI – je stort je fondsen in BNB, FDUSD en/of TUSD daar voor staking voor slechts vier dagen en beveiligt XAI gratis. Je kunt dit ook op elk moment kosteloos annuleren. XAI zelf is een interessant project, zowel qua technologie als inhoud, en blockchain gaming is een veelbelovend onderwerp. Mis dus de kans niet om XAI in handen te krijgen voor het beursdebuut en registreer je vandaag nog bij Binance Launchpool.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*