Airdrop van Spark voor XRP – Klanten van Coinbase zullen waarschijnlijk niets krijgen

De dropping van Spark, een nieuwe DeFi Coin, die op 12 december plaatsvindt, is vooral interessant voor investeerders die Ripple (XRP) in hun bezit hebben. De reden hiervoor is dat ze automatisch en gratis aan Spark worden toegewezen. Maar Coinbase zal waarschijnlijk niet meedoen.

Ripple (XRP) is de derde grootste cryptomunt naar marktkapitalisatie en de groep investeerders is navenant breed georiënteerd. Ze hebben XRP onlangs een duidelijk positieve prijsontwikkeling gestuurd en wachten op 12 december 2020, wanneer hun toezegging in Ripple twee keer moet renderen, omdat er voor elke XRP een Spark per Airdrop zal zijn. Dit zal winst opleveren, we hebben Spark en het concept van het onderliggende DeFi-platform Flare hier uitgelegd. Maar kijk uit: U moet ervoor zorgen dat uw XRP ook wordt opgeslagen op een crypto-uitwisseling die de Airdrop ondersteunt. Muntenbasis als een van de zeer grote crypto-uitwisselingen zal blijkbaar niet de juiste keuze zijn. Hoe dan ook, Flare tweets voor Spark dat het waarschijnlijk “te laat” is voor Coinbase om technische ondersteuning te bieden voor de Airdrop.

Doet Kraken bij XRP ook zonder Spark’s Airdrop ?

Bij Coinbase zijn er 3 miljard XRP en dus ongeveer 7 procent van alle XRP in omloop. Een andere grote cryptobeurs, waar veel met Ripple wordt verhandeld, is Kraken. Hier staat op Twitter in alle duidelijkheid dat ze geen plannen hebben om Spark te laten luchten. Daarom zijn noch Kraken, noch Coinbase te vinden op de voortdurend geactualiseerde lijst van crypto-uitwisselingen die deel uitmaken van Spark voor XRP.

Omgekeerd betekent dit: Als u de recordbrekende airdrop van Spark niet wilt missen, moet u voor uw XRP zorgen. Het claimen van Spark met de hand is ingewikkeld en daarom niet aan te raden. Het is beter om het werk voor u te doen met crypto-uitwisselingen die de luchtdruppel voor hun klanten technisch implementeren en het zo handig maken. eToro is hier te prijzen, net als Binance. Bij deze aanbieders worden XRP’s die per 12 december op een klantenrekening staan automatisch aan Spark toegewezen zonder extra werk.

Conclusie: Rimpeling met rugwind van Spark Airdrop

Hoe Spark zich qua prijs zal ontwikkelen, wordt pas na 12 december duidelijk. Dan zal ook duidelijk worden of de huidige koerswinsten van XRP zullen worden gehandhaafd. Voorlopig is Ripple dankzij de Airdrop in ieder geval een mooi figuur, wat betekent dat XRP dichter bij de DeFi-divisie wordt gebracht. Als je XRP vasthoudt, verschuif het dan bijvoorbeeld van Coinbase of Kraken naar Binance of eToro, zodat je je Spark niet mist. Als u er nu aan denkt om XRP te kopen of om het voor de eerste keer te kopen: Houd rekening met de risico’s die de prijs van XRP kunnen beïnvloeden en die geen garantie zijn voor het succes van Spark and Flare.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*