AltLayer (ALT) inzetten met Binance Launchpool – hoe doe je mee?

Binance Launchpool biedt aan om AltLayer (ALT) gratis te krijgen door BNB of FDUSD in te zetten. De promotie loopt tot woensdag. Wij leggen uit hoe je je AltLayer (ALT) veilig kunt stellen met Binance Launchpool.

Binance Launchpool is zeer actief en introduceert met AltLayer (ALT) al de derde nieuwe cryptocurrency van januari. Zoals gebruikelijk heb je de kans om AltLayer veilig te stellen nog voor het beursdebuut dat gepland staat voor 25 januari. Hiervoor hoef je niet veel te doen:

– Binance Launchpool zal AltLayer (ALT) uitdelen vanaf 01:00 morgen vrijdagochtend Duitse tijd. Om deel te nemen aan de promotie moet je Binance Coin (BNB) en/of de stablecoin FDUSD (First Digital USD) registreren om in te zetten.

– Binance Launchpool heeft 500 miljoen AltLayers (5 procent van alle ALT) beschikbaar, waarvan 80 procent naar de staking pool voor BNB zal vloeien en 20 procent naar die voor FDUSD.

– ALT-toewijzingen worden per uur gedaan en individueel berekend. De BNB en FDUSD die je inzet worden bepaald in verhouding tot het totaal aantal gestorte tokens.

– De 45e Binance Launchpool promotie eindigt over zes dagen. Je kunt je gestorte BNB en FDUSD echter op elk moment voor die tijd gratis uit Binance Launchpool halen en de AltLayers die al zijn gedistribueerd nog steeds houden.

– Aanstaande donderdag (25 januari) opent Binance ‘s ochtends de handel met AltLayer. Koersparen van ALT met BNB, Bitcoin (BTC), FDUSD, Tether (USDT) en de Turkse Lira zijn aangekondigd.

Achtergrond van AltLayer (ALT)

In twee private financieringsrondes wisselde AltLayer van eigenaar voor respectievelijk USD 0,008 en USD 0,018. De investeerders waren onder andere Polychain Capital, Binance Labs en andere bekende crypto beroemdheden. AltLayer wil dienen als platform voor snelle transacties op Web3 en punten scoren met lage kosten en diversiteit. Daartoe is AltLayer verbonden met andere layer-2 oplossingen en beheerst verschillende standaarden, waaronder Zero-Knowledge Proofs (ZK).

Tot de partners van AltLayer behoren gamestudio’s zoals Cometh en DeFi-projecten zoals Deri of Injective. ALT wordt gebruikt om vergoedingen te betalen en als governance token voor zelfbeheer.

Conclusie: Binance Launchpool met AltLayer – mis deze kans niet

Als je in het verleden al hebt deelgenomen aan Binance Launchpool, dan weet je dat: Deelname is gratis, kost maar een paar muisklikken en wat dat betreft kun je niet echt de fout in gaan. AltLayer zal zijn plek in de crypto-industrie nog moeten vinden, maar de bekende investeerders en samenwerkingspartners beloven veel goeds. Het beursdebuut van ALT zal spannend worden. Als je AltLayer al bezit via Binance Launchpool, kun je kiezen tussen een snelle verkoop en HODL. Hoe eerder je je aanmeldt voor AltLayer op Binance Launchpool, hoe meer ALT je veilig zult stellen – dus onderneem nu actie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*