Binance Airdrop: hoe krijg je je Trust Portemonnee Munten (TWT)

Binance geeft de Trust Wallet Tokens (TWT) gratis uit via een airdrop. Er is nog tijd om uw TWT te claimen tot 5 januari 2021. De eis was dat er tussen 14 en 21 december handelsactiviteiten op het gebied van verrekijkers zouden plaatsvinden.

In de portefeuille van ‘s werelds grootste cryptobeurs Binance speelt de Trust Wallet een belangrijke rol. Deze software portemonnee werd in de zomer van 2018 door Binance overgenomen en is sindsdien strakker geïntegreerd. Zo ondersteunt de Trust Wallet nu ook altcoins, die gebaseerd zijn op de Binance Smart Chain (BSC). Of het nu als een soort kerstcadeau is of als een promotiemaatregel – passend bij de Trust Wallet, er zijn momenteel Trust Wallet Token (TWT) gratis voor veel klanten van Binance. Hiervoor moest men tussen 14 en 21 december 2020 ten minste één transactie (spotmarkt, margehandel of futures) bij Binance hebben afgerond. Als aan deze eis is voldaan, had er nu 100 TWT moeten worden bijgeschreven op uw Binance-account onder Spot Account, volgens een verklaring.

Echter, Trust Wallet Token handelt nog niet op Binance. 100 TWT is ongeveer $14 waard tegen de huidige tarieven. Dus de taak is om TWT over te dragen van de rekening van de klant bij Binance naar Trust Wallet, en van daar naar een crypto beurs waar er handelsparen voor TWT zijn. Binance legt in een blogpost uit hoe je deze actie uitvoert. Ga in uw vertrouwensportefeuille naar Smart Chain om het adres van uw ontvanger te achterhalen. Selecteer in je Spot account bij Binance TWT en voeg het adres van de trust portemonnee voor Smart Chain toe. Nu kunt u de overdracht in gang zetten en heeft u tot 5 januari 2021 de tijd om dit te doen. Als u uw Trust Portemonnees niet tegen die tijd uit Binance haalt, zijn ze verloren.

Achtergrond op Trust Portemonnee Munten

CoinMarketCap toont aan dat TWT momenteel handelt tegen Binance Coin (BNB), Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC) en Stablecoins. Afhankelijk van uw voorkeuren, vindt u de juiste crypto-omruil en zet u uw TWT daar over om door te verkopen. De Trust Wallet Token is ontworpen om een inheemse token van de Trust Wallet te zijn. TWT fungeert als een governance token om inspraak te hebben in de vooruitgang van de Trust Wallet, voor in-app aankopen, en ook voor kortingen bij het gebruik van Binance DEX, de decentrale versie van Binance.

De airdrop gaat over Binance en Trust Wallet die de kracht van BSC demonstreren en nieuwe gebruikers aantrekken. TWT is aanzienlijk in waarde gestegen sinds de overstap naar de BSC. Het valt echter nog te bezien of TWT zich op een duurzame basis zal vestigen.

Conclusie: Vertrouw op de portemonnee en Binance met een klantvriendelijke promotie

Als u al een Binance-klant bent, mis dan niet de uitgaven van uw TWT, want die zijn contant geld waard. De Trust Wallet als software portemonnee is uitgerust voor het grootste deel van de populaire cryptocurrencies en is een goede optie voor dagelijks gebruik. In het algemeen maakt Binance haar reputatie van klantvriendelijkheid en innovatie opnieuw waar met de Airdrop voor Trust Wallet tokens. We zien geen addertje onder het gras.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*