Binance biedt Alpine F1 Fan Token aan via IEO op Launchpad

Met de Alpine F1 Fan Token (ALPINE), is Binance Launchpad momenteel bezig met zijn 27e IEO. Het formaat heeft veel aan populariteit gewonnen met zeer goede kansen om te winnen. Ontdek hier hoe het werkt.

Met IEO’s (Initial Exchange Offerings) heeft de cryptobeurs Binance sinds begin 2019 een format opgezet dat de weg vrijmaakt voor nieuwe cryptocurrencies om de markt te betreden. Daarbij hebben succesverhalen zoals Polygon (MATIC) of Axie Infinity (AXS) vroege investeerders winsten van meer dan 1.000 procent opgeleverd. Op dit moment staat de Alpine F1 Fan Token (ALPINE) centraal op Binance Launchpad’s 27e IEO. Deze munt is ontworpen als de officiële fanpenning van het Formule 1-raceteam Alpine. Op 21 februari (maandag) zal het voor het eerst via IEO tegen een vaste prijs van Binance worden verkocht en daarna ook rechtstreeks voor de vrije handel worden genoteerd.

Om Alpine F1 Fan Token meteen in het begin te krijgen, moet je deelnemen aan Binance’s IEO. Hiervoor zijn fondsen in Binance Coin (BNB) nodig, die op uw klantenrekening zijn opgeslagen. Sinds gisteren, woensdag, neemt Binance elk uur snapshots om te berekenen hoeveel BNB een deelnemer aan de IEO individueel voor ALPINE bezit. Dit persoonlijk gemiddelde resulteert dan in het maximumbedrag aan BNB dat u in de ochtend van 21 februari in een inschrijvingsperiode van drie uur aan de IEO kunt bijdragen. Op dit moment moet je het bindend registreren bij Binance voor de IEO.

Volgens een aankondiging van Binance zullen 4 miljoen ALPINE worden verkocht tegen een prijs van 1 US dollar per stuk, die in BNB zal worden vereffend. In totaal werden 40 miljoen Alpine F1 Fan Tokens gegenereerd, waarvan een goede 28 procent in omloop zal zijn bij de start van de vrije handel. Hiervan is 10% afkomstig van het IEO en de overige 18,4% van toewijzingen aan het team, ontwikkelaars en andere deelnemers. Volgens de informatie zijn er geen Alpine F1 Fan Tokens verkocht door particulieren.

Alpine F1 Fan Tokens zullen dan verkocht worden via de Binance IEO om 12 uur ‘s middags op 21 februari. De ervaring leert dat de IEO’s vele malen overtekend zijn, zodat u ALPINE slechts automatisch zult kunnen kopen voor een fractie van de gekwalificeerde BNB. De resterende BNB zal teruggestort worden op je klantenrekening, net als de toegekende Alpine F1 Fan Tokens. Doorgaans is de onmiddellijk daarop volgende handelslancering van een via Binance Launchpad gepushte munt de eerste eenvoudige manier om winsten van enkele honderden procenten te realiseren.

Wat is Alpine F1 Fan Token?

Fancompens worden een vaste waarde in de professionele sport en bieden hun toegevoegde waarde als tickets voor exclusieve promoties van ondersteunde teams of individuele atleten. In het geval van Alpine F1 bijvoorbeeld worden bij de start meet-and-greet met de coureurs, beperkte merchandise en NFT’s beloofd. In de toekomst zullen blockchain-gaming en andere aanbiedingen ook de fanervaring voor de Formule 1 en het Alpine-raceteam verrijken.

Conclusie: Markeer IEO voor Alpine F1 Fan Token nu in uw agenda.

In november 2021 had Binance Launchpad het debuut van het vergelijkbare fan token FC Porto (PORTO) georganiseerd en ook US$1 per PORTO genoemd. Aan het begin van de handel schoot PORTO vervolgens omhoog naar pieken van een goede 20 US dollar en wordt momenteel verhandeld tegen 3,60 US dollar. Dit voorbeeld toont aan hoe verbazingwekkende winsten kunnen worden gemaakt met een goede timing op Binance IEO’s. De Formule 1, met zijn wereldwijde aanhang, en Alpine, met zijn lange geschiedenis in de motorsport, vormen een gemeenschappelijke trekpleister die in het voordeel spreekt van de Alpine F1 Fan Token. Indien u reeds in het bezit bent van BNB, wordt u daarom aangeraden om aan het begin van de IEO voor ALPINE op maandag (21 februari) deel te nemen.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*