Binance biedt hoge inzetsnelheden voor Tron (TRX), Tezos (XTZ) en ATOM

De cryptowisselaar Binance lanceert een aantrekkelijk inzetprogramma voor Tron (TRX), Tezos (XTZ) en ATOM. Er wordt een rentepercentage tot ruim 20 procent op jaarbasis voorzien. De exacte voorwaarden zijn afhankelijk van de duur van de storting en de gekozen oude munt.

Op ‘s werelds grootste cryptobeurs, Binance, is het zoals bekend niet alleen mogelijk om te handelen in Bitcoin en Co., maar Binance biedt ook rente op deposito’s voor geselecteerde crypto valuta. Dit kan worden vergeleken met een spaarboekje of een termijnrekening. Binance accepteert nu Tron (TRX), Tezos (XTZ) en ATOM in het bijzonder en verdeelt de rente hierover via zijn stakingsprogramma. Altcoins moeten minimaal 30 dagen en maximaal 90 dagen met Binance worden gedeponeerd. De beoogde omgerekende jaarlijkse rente van 20,58 procent voor TRON (TRX) met een stortingsperiode van 90 dagen klinkt heel aantrekkelijk.

Rente door inzet voor TRX, XTZ en ATOM met Binance

Om te kunnen profiteren van de Binance-aanbieding moet u een van de bovengenoemde crypto’s in uw klantenaccount hebben. Onder “Locked Staking” kunt u deze vervolgens in het programma deponeren. De volgende voorwaarden zijn momenteel van toepassing:

  • Tron (TRX): Minimaal 1.000 en maximaal 10 miljoen TRX worden door Binance geaccepteerd voor het inzetten van rente. Als de storting voor 30 dagen wordt gedaan, verwacht Binance een jaarlijkse rente van bijna 11 procent voor Tron, voor 60 dagen 13,72 procent en voor 90 dagen 20,58 procent.
  • Tezo’s (XTZ): Hier moeten minimaal 50 en maximaal 50.000 XTZ bij Binance worden gedeponeerd. Het streefcijfer voor de jaarlijkse rente is dan 9,15 procent voor 30 dagen en 11,43 procent voor 60 dagen. Voor een stortingsperiode van 90 dagen accepteert Binance maximaal 20.000 XTZ van individuele klanten en stelt zij een streefpercentage van 16,47 procent per jaar vast.
  • ATOM: Er moet minimaal 20 ATOM worden gestort en maximaal 10.000. 30 dagen levert 7,35 procent verwachte jaarlijkse rente op, 60 dagen 9,36 procent. Voor 90 dagen inzet van ATOM met Binance wordt een rentepercentage van 18,72 procent per jaar voorspeld voor maximaal 5.000 ATOM per programmadeelnemer.

Conclusie: TRX, XTZ en ATOM inzet loont bij Binance

Wie bij Binance speciale promoties in de gaten houdt, vindt altijd snoepjes. De vandaag gestarte locked staking voor XTZ, TRX en ATOM is ook in dit licht te zien; de rentetarieven liggen boven het gemiddelde. Daarnaast maakt Binance deelname aan het programma zeer eenvoudig en adverteert met een hoge mate van veiligheid. Dus als u XTZ, TRX of ATOM in uw bezit heeft en deze op dit moment niet gebruikt, kunt u ze tegen goede rentepercentages voor u laten werken met Binance.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*