Binance Coin (BNB) blijft 25 procent korting op vergoedingen garanderen

Binance geeft een cadeau aan zijn klanten op de 4e verjaardag van de cryptobeurs: wie Binance Coin (BNB) gebruikt om fees te betalen, krijgt tot 13 juli volgend jaar 25 procent korting in plaats van 6,75 procent.

Toen Binance in 2017 zijn lancering vierde, lanceerde Binance Coin (BNB) ook op hetzelfde moment. Met een ICO van BNB hadden Changpeng Zhao en zijn team Binance voorgefinancierd. En Binance Coin kwam vanaf het begin met een speciaal kenmerk: BNB zou vroege beleggers zware kortingen garanderen op de kosten voor het verhandelen van crypto op Binance, maar liefst 50 procent in het eerste jaar. Volgens de oorspronkelijke plannen zou BNB de korting verlagen tot 6,75 procent in het vierde jaar van het bestaan van Binance. Maar nu is Binance van gedachten veranderd en kondigt via service bulletin aan: Het zal blijven op de huidige 25 procent korting op de vergoeding bij betaling met BNB tot 13 juli 2022, zeggende dat dit is om Binance klanten en supporters van Binance Coin te bedanken.

Dit is waarom BNB praktisch een must is voor Binance klanten

Binance Coin wordt beschouwd als de voorvader van de zogenaamde discount tokens. Andere cryptobeurzen zoals FTX met FTX Token (FTT) of Huobi met Huobi Token (HT) hebben het model ook gekopieerd. Wie regelmatig op Binance handelt, zal het aanbod om via BNB op kosten te besparen nauwelijks missen.

Maar zelfs als pure belegging heeft BNB voor veel beleggers al vruchten afgeworpen. Van februari tot mei 2021 beleefde Binance Coin een indrukwekkende rally, gaande van minder dan $100 naar meer dan $600 per BNB. Dit kan gedeeltelijk worden toegeschreven aan het groeiende belang van de Binance Smart Chain voor DeFi, waar BNB scoort als een native token.

Een ander argument ten gunste van Binance Coin zijn de driemaandelijkse brandwonden. Oorspronkelijk werd 200 miljoen BNB gegenereerd en Binance heeft beloofd een deel van zijn winst te besteden aan het terugkopen van BNB en het verbranden ervan. Zo zal Binance Coin in de komende jaren automatisch worden teruggebracht tot 100 miljoen tokens; in Q1 2021, bijvoorbeeld, werd BNB voor bijna $600 miljoen uit de circulatie genomen.

Conclusie: Binance onderstreept het belang van BNB

Bij Binance gaan de zaken uitstekend en het innovatietempo blijft hoog. Binance is blij om trouwe klanten te creëren via BNB. Door de voorwaarden van de beloften aan BNB te verbeteren, onderstreept Binance de belangrijke rol van zijn eigen token voor het hele ecosysteem.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*