Klaytn (KLAY): Farming promotie bij Binance voor BNB en BUSD

Binance biedt momenteel de mogelijkheid om Klaytn (KLAY) gratis te krijgen met krediet en in BNB en/of BUSD zonder veel moeite. KLAY wordt steeds belangrijker.

Op ‘s werelds grootste cryptobeurs Binance zijn er, zoals bekend, niet alleen spotmarkt en derivatenhandel, maar ook veel andere aanbiedingen over hoe je passief geld kunt verdienen met cryptocurrencies. Een promotie gelanceerd vandaag (vrijdag 25 juni) zal u Klaytn (KLAY) over de volgende twee weken verdienen als u Binance Coin (BNB) en/of Binance USD gebruikt voor het inzetten. Volgens de overeenkomstige aankondiging zal een goede 1,3 miljoen KLAY, die momenteel ongeveer 1,4 miljoen USD waard is, op Binance worden verdeeld zonder enige vergoedingen of andere kosten.

Klaytn (KLAY) is vrij onbekend in dit land, maar zijn gebruikersbasis in Azië heeft het al naar de 32e plaats gestuwd onder de wereldwijd meest gekapitaliseerde cryptocurrencies. De Klaytn blockchain is ontwikkeld door Kakao in Zuid-Korea. Het bedrijf biedt online diensten en financiële diensten aan en richt zich met KLAY op DeFi en NFT’s. De blockchain van Klaytn wordt onder meer gesteund door LG Electronics, Worldpay en zelfs Binance zelf. Met tot 4.000 transacties per seconde (TPS) zou het klaar zijn voor gebruikssituaties tot in de industrie.

Verdien Klaytn (KLAY) op Binance – zo werkt het.

De promo voor KLAY heeft Binance op zijn launch pool staan. Daar draagt u eenvoudig fondsen in BNB of de stablecoin Binance USD bij aan staking pools. Tot en met 8 juli zal er dagelijks bijna 95.000 KLAY onder de deelnemers worden verdeeld, waarbij de meerderheid van 80 procent naar Binance Coin-stortingen zal gaan. Dan, wanneer u uw KLAY crediteert, kunt u het direct terug verhandelen voor andere cryptocurrencies op Binance of wedden op het ecosysteem van Klaytn om zich positief te ontwikkelen zoals gepland met HODL.

Conclusie: laat cryptofondsen niet rondslingeren

We beleven deze weken een crypto-markt waar de prijscurves van Bitcoin en co. weinig beweging laten zien. Meestal is dit een goed moment om andere verdienmogelijkheden dan daghandel onder de loep te nemen. Binance heeft veel aanbiedingen onder “Verdienen” en schaalt ze op basis van risicotolerantie. De huidige promotie voor Klaytn (KLAY) is in principe risicoloos en een no-brainer. Klaytn verwacht dat het meer internationale aandacht zal trekken, en Binance zal het gebruiken om zijn klanten nauwer aan BNB en BUSD te binden. KLAY zelf heeft zeker potentieel voor koerswinsten als het erin slaagt de trendthema’s NFT’s en DeFi te bezetten, althans op regionaal niveau.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*