Binance Credit Card: Verbeterde voorwaarden voor cashback

Gebruikers van de Binance creditcard kunnen nu uitkijken naar verbeteringen in het cashback programma. Het aantal onderliggende munten van Binance (BNB) zal met een factor tien worden verminderd.

Met tot 8 procent cashback heeft de Binance creditcard al gescoord sinds zijn EU-debuut in de herfst van 2020. Voor deze overigens aantrekkelijke kredietkaart hangt het cashback-percentage dat gebruikers krijgen af van hoeveel Binance Coin (BNB) die u gemiddeld de laatste 30 dagen op uw rekening had staan. Waarschijnlijk ook met het oog op de indrukwekkende koerswinsten van BNB in de afgelopen maanden, heeft Binance nu de vereisten voor de cashback drastisch verlaagd. In een aankondiging omschrijft Binance de nieuwe regels die met onmiddellijke ingang van toepassing zijn:

  • Vanaf slechts 1 BNB (voorheen 10) op je Binance account, ontvang je 2 procent cashback.
  • 3 procent cashback is beschikbaar als je 10 Binance munten bezit.
  • Met 40 BNB zit je op niveau 4 in het cashback programma met de Binance credit card met 4 procent.
  • Niveau 5 en dus 5 procent cashback worden bereikt bij 100 BNB.
  • Voor 6 procent cashback moet je gemiddeld 250 BNB HODL.
  • Het hoogste niveau met 8 procent cashback geldt vanaf 600 BNB (voorheen 6000) op de Binance credit card.

BNB staat momenteel genoteerd op ongeveer 400 euro. Dus als je geen probleem hebt om zelfs rond de 240.000 euro in BNB te investeren, kun je rekenen op het maximale tarief van 8 procent cashback wanneer je je Binance-creditcard gebruikt. Wat onveranderd blijft, is dat zonder BNB slechts 0,1 procent cashback deel uitmaakt van het Binance creditcardpakket.

We hebben de Binance Credit Card grondig onderzocht en zelfs vóór de klantvriendelijke aanpassingen in het cashbackprogramma beoordeelden we het als een overtuigend aanbod. Als je naar de prijscurve van Binance kijkt, die sinds februari steil is gestegen van 100 US dollar met momenteel bijna 500 procent, was de aanpassing in het cashback programma misschien zelfs al over tijd. Een nadeel van de kredietkaart Binance is dat Bitcoin en grote altcoins zoals Ethereum (ETH) en BNB ter dekking worden aangehouden op de bijbehorende portemonnee, maar dat directe betaling in crypto niet mogelijk is. In plaats daarvan wordt tijdens betalingstransacties uw cryptosaldo op de achtergrond omgewisseld in euro’s tegen de huidige koers, maar zonder extra kosten. Alles wat u over de Binance creditcard moet weten, vindt u ook in onze video:

https://youtu.be/NUd7yfbi-Sg

Conclusie: Binance creditcard overtuigt met cashback

Als je nog geen Binance credit card hebt, kun je die gemakkelijk en gratis via de Binance website aanvragen. Het grote pluspunt ligt in het cashback programma, vooral voor grotere reserves in BNB, en in het feit dat je er altijd liquide mee bent door tegoeden in gangbare cryptocurrencies in het dagelijks leven.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*