Binance-creditcard begint in de hele EU met maximaal 8 procent cashback

Met de Binance Visa kaart komt ‘s werelds grootste crypto-creditcardbeurs nu binnen in de EU. Een bijzonder hoogtepunt is het cashbackprogramma, dat tot 8 procent indirecte korting belooft op betalingen met de Binance Visa kaart.

Sinds het voorjaar van 2020 is Binance van plan om met een eigen crypto-creditcard aan de eisen van de klant te voldoen. Sindsdien is er veel gebeurd, en het was waarschijnlijk alleen de overname van de provider Swipe die Binance in staat stelde haar belofte waar te maken. Maar nu is het wachten voorbij en wordt het aanbod met de Binance Visa Card officieel gelanceerd in de EU en dus ook in Duitsland. In een blogpost benadrukt Binance dat het voor kaarthouders met tot 8 procent cashback het beste programma is dat momenteel op de markt beschikbaar is.

Binance Visa Card – hoe werkt het?

Swipe treedt op de achtergrond op als uitgever van de Binance Visa kaart. De Binance creditcard is gekoppeld aan de klantrekening bij Binance en kan momenteel worden gedekt door Bitcoin (BTC), Binance Coin (BNB), Swipe (SXP) en de Stablecoin Binance USD (BUSD). Bij betaling met de Binance Visa kaart in euro’s of andere lokale valuta’s worden de creditsaldi automatisch omgeruild van de gewenste crypto valuta. Deskundigen hadden er vooraf al op gewezen dat de Binance Visa-kaart geen echte crypto-creditcard is, omdat deze geen directe betalingen in Bitcoin and Co. toestaat.

Maar afgezien daarvan is het pakket dat Binance nu heeft samengesteld aantrekkelijk: er worden geen kosten in rekening gebracht voor betalingen in euro’s, de eerste uitgave van een fysieke creditcard is gratis en er worden ook geen jaarlijkse kosten in rekening gebracht. Nog belangrijker is echter het cashbackprogramma van de Binance Visa kaart. Dit heeft acht niveaus en is gebaseerd op het aantal Binance Coin (BNB) dat de kaarthouder gemiddeld gedurende de laatste 30 dagen op zijn of haar Binance klantenrekening heeft aangehouden. Zelfs met nul BNB is er nog steeds 1 procent cashback, met 10 tot 49 BNB is er al 2 procent, met 50 tot 199 BNB is er 3 procent en ga zo maar door. Met 6.000 BNB en meer wordt de maximale limiet van 8 procent cashback bereikt. Dit omvat alle BNB’s, dus ook die welke bij de Binance Launchpool of in futures zijn gedeponeerd. Alle betalingen komen in aanmerking voor het cashbackprogramma, met uitzondering van de betalingen die voortvloeien uit crypto-uitwisselingen en gerelateerde digitale banktransacties. De distributie via het Binance Visa Card Cashback Programma gebeurt in BNB en op dagelijkse basis.

Conclusie: Binance Visa Card – nog meer belonend als een duet met de BNB

BNB staat momenteel rond de 24 euro en is als kortingsbonnetje voor Binance-klanten sowieso een must. Met de mogelijkheid om BNB’s te deponeren bij de DeFi-lanceringspool van Binance tegen rente, is er een ander recent argument voor de HODL van de BNB’s. Het cashbackprogramma van de Binance Visa kaart is de nieuwste stimulans om tegoeden in de BNB vast te houden of op te bouwen. Met een wereldwijd geaccepteerde en gratis Visa-creditcard van Binance gaat het zeker niet mis – hij kan ook via Google Pay en Samsung Pay worden gebruikt. Het aanbod wordt echt spannend als u het cashbackprogramma doelgericht gebruikt.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*