Binance lanceert copy trading voor spot trading

‘s Werelds grootste cryptobeurs Binance wil vanaf mei de mogelijkheid bieden om de strategieën van succesvolle handelaren te kopiëren in spot trading. Vooraf wordt een wedstrijd met prijzengeld van USD 80.000 georganiseerd.

Spot copy trading is een methode waarmee beleggers kunnen profiteren van de strategieën van succesvolle cryptohandelaren. Dergelijke aanbiedingen zijn al lang standaard op platforms als eToro, en nu volgt ‘s werelds grootste cryptobeurs Binance. Spot copy trading zal vanaf mei worden aangeboden, aldus een persbericht. En omdat Binance natuurlijk bijzonder succesvolle handelaren wil identificeren die bereid zijn hun strategieën voor kopiëren vrij te geven, wordt er momenteel een wedstrijd georganiseerd met prijzengeld van in totaal USD 80.000 als de stablecoin FDUSD.

De wedstrijd loopt tot 8 mei en je kunt je snel en eenvoudig inschrijven via je Binance account. De eerste 5.000 deelnemers ontvangen tot 10 FDUSD als eenvoudige bonus, de exacte regels kun je hier vinden. In de eigenlijke competitie wordt in totaal 30.000 FDUSD uitbetaald aan de 100 meest succesvolle deelnemers. Bij actieve spothandel gaat het om het zo nauwkeurig mogelijk voorspellen van prijsschommelingen en het timen van de aan- en verkoop van cryptocurrencies zodat je geen winsten misloopt. Het is ook belangrijk om cryptocurrencies te selecteren waarvan de prijscurves een zodanige dynamiek ontwikkelen dat er winstkansen ontstaan.

De Binance-campagne is om twee redenen interessant voor je. Als je al bekend bent met spothandel en bovengemiddelde resultaten behaalt, dan geeft de Binance wedstrijd je de kans om naast het prijzengeld gepresenteerd te worden als een handelaar die het waard is om gekopieerd te worden. Degenen die in aanmerking komen, worden in de toekomst beloond met extra geldelijke beloningen.

Ten tweede is spot copy trading geen nieuwe uitvinding van Binance, maar een gevestigde methode. Met de uitrol naar Binance klanten in mei, zal spot copy trading ook daar voor jou mogelijk zijn. De optie wordt aanbevolen voor beginners in het handelen in Bitcoin en Co. en voor degenen die geen tijd of zin hebben om de ups en downs op de cryptomarkten constant en liefst non-stop te volgen. Dit wordt voor je gedaan door de handelaren die zijn opgenomen in Binance’s aanbevelingslijst voor spot copy trading op basis van bewezen succesvolle strategieën.

Conclusie: Spot Copy Trading komt naar Binance – spannend voor beleggers

Binance wijst er terecht op dat het de thuisbasis is van de spotmarkten met het hoogste volume ter wereld, ver voor de concurrentie uit. Daarnaast verhandelt Binance meer verschillende cryptocurrencies dan bijna overal elders, met zeer lage kosten. Dit zijn de beste voorwaarden om een aantrekkelijk pakket samen te stellen voor spotcopyhandel. De huidige competitie moet worden gezien als een opmaat; in mei krijgen alle klanten van Binance de mogelijkheid om deel te nemen aan Spot Copy Trading.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*