Binance lanceert Fan Token voor FC Porto via Launchpad

Een spannende IEO staat op stapel op Binance Launchpad met het FC Porto (PORTO) fan token. Met de Lazio Fan Token via Binance Launchpad konden beleggers een plus van 1.000 procent realiseren.

Binance breidt zijn sponsoring in de professionele sport uit en is nu ook betrokken bij de traditionele Portugese club FC Porto. Volgens een persbericht wordt Binance shirtsponsor in het huidige seizoen en – belangrijker voor beleggers – zal het FC Porto fan token (PORTO) via IEO worden gelanceerd. De voorbereidingsfase voor de eerste verkoop van PORTO is begonnen en zal tot 16 november duren. Tijdens de IEO voor het fannermunt Lazio Roma (LAZIO) in oktober konden deelnemers LAZIO kopen voor het equivalent van 1 US-dollar en het vervolgens weer verkopen voor 10 US-dollar of meer bij de start van de uitwisseling.

Zoals gebruikelijk zal Binance Launchpad eerst bepalen hoeveel Binance Coin (BNB) je gemiddeld op je klantenrekening hebt staan voor de IEO van Fan Token FC Porto tot volgende week dinsdag. Afhankelijk daarvan krijgt u dan de gelegenheid om BNB vrij te geven voor de aankoop van PORTO op de ochtend van 16 november. Binance zal dan 4 miljoen PORTO tegen een prijs van 1 US dollar per stuk in BNB verkopen en vervolgens Fan Token FC Porto naar de beurs brengen. De ervaring leert dat IEO’s vaak overtekend zijn op Binance Launchpad, waardoor de prijs van de gelanceerde munten meestal snel stijgt op het moment van de IPO.

Net als andere fancompenningen is de FC Porto fancompenningen bedoeld om de band tussen de club en haar supporters te versterken. Dit omvat exclusieve fanartikelen, maar ook getrouwheidscampagnes en online spelletjes. De “Dragões” zijn een solide kracht in het Portugese voetbal met 29 kampioenstitels en internationale ambities. Binance is blijkbaar van plan om in de toekomst meer fan tokens uit te geven, althans een speciale website is geactiveerd voor dergelijke altcoins.

Conclusie: Fan Token PORTO op Binance, deelname aan de IEO waarschijnlijk de moeite waard

Je hoeft geen die-hard voetbalfan te zijn om te kunnen profiteren van het nog relatief jonge segment Fan Token op Binance. Het voorbeeld van Fan Token LAZIO heeft aangetoond hoe dergelijke munten hun markt vinden. Binance Launchpad heeft zich sinds het begin van 2019 gevestigd als het belangrijkste IEO-platform in de crypto-industrie en heeft consequent hoge winsten gebracht aan vroege investeerders. Actieve deelname aan de IEO voor FC Porto Fan Token wordt dus aanbevolen voor iedereen die al BNB bezit, naar onze mening.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*