Binance lanceert levering van haar creditcards in de EU

De toetreding van ‘s werelds grootste cryptobeurs Binance tot de creditcardbusiness is nu in reële termen te zien: Binance Visa-cryptokaarten worden nu in de EU verscheept.

Langverwacht en nu eindelijk een realiteit: wie als EU-burger een Binance-klant is, kan zijn klantenrekening en krediet daar ook gemakkelijk koppelen aan een Visa-creditcard. Zoals de grootste crypto-uitwisseling ter wereld in een blogbericht aankondigde, zijn de Binance Visa-creditcards in de EU begonnen te worden verzonden. Tegelijkertijd maakte Binance bekend dat deze creditcards nu Ethereum (ETH) ondersteunen. Voorheen was de dekking beperkt tot Bitcoin (BTC), Binance Coin (BNB), Binance USD (BUSD) en Swipe (SXP). Crypto financiële dienstverlener Swipe was in de zomer overgenomen door Binance en fungeert nu als achtergronduitgever van het exclusieve aanbod van Binance.

Binance-creditcard – wat u moet weten

Wie zich eerder voor de Binance-creditcard heeft aangemeld, kan nu via de Card Wallet bij Binance de levering starten of de status van de zending daar volgen. Maar ook nieuwe en bestaande klanten kunnen een Binance Visa kaart aanvragen. De voorwaarden zijn vrij aantrekkelijk:

  • Voorlopig is de Binance Visa Credit Card tot 2021 volledig gratis.
  • De daglimiet voor gebruik is 8.700 euro en bij de geldautomaat 290 euro.
  • Naast stortingen in euro’s worden BTC, ETH, BNB, SXP en BUSD rechtstreeks ondersteund.
  • Bij gebruik van de Binance Visa creditcard worden de saldi op de kaartportefeuille in de genoemde cryptoklassen tegen het real-time tarief in euro’s omgewisseld.
  • U kunt zelf bepalen of u de voorkeur geeft aan Bitcoin of aan een van de altcoins.
  • De Binance Visa creditcard kan ook worden gekoppeld aan Google Pay en Samsung Pay.
  • Via een cash back programma kan iedereen die een Binance Coin op de kaart portemonnee heeft, genieten van bonussen. Tot 8 procent cash back is mogelijk, maar dan moet er ook 6.000 BNB en meer als reserve worden aangehouden.

Al met al is Binance dus aan het swingen naar waarschijnlijk de meest interessante aanbieder van creditcards in de EU in interactie met Bitcoin en Co. De grootste downer was echter al op voorhand merkbaar: Rechtstreeks betalen met crypto waarbij Bitcoin of Ethereum wordt geaccepteerd is niet mogelijk. Het omwisselen in euro’s, wat seconden duurt en van tevoren gebeurt, kan niet worden vermeden.

Conclusie: Binance-creditcard is zinvol

Binance hoeft zich niet te verstoppen in vergelijking met andere zogenaamde crypto-creditcards. Integendeel, de voorwaarden zijn gunstiger dan bijvoorbeeld die van de Coinbase creditcard. Aangezien het uitproberen van het aanbod bij Binance u niets kost, kunnen wij u met een gerust hart aanbevelen. In feite is de Binance Visa-creditcard een verder bewijs van hoe Bitcoin en haar familieleden gemakkelijk en soepel kunnen worden gebruikt in het dagelijks leven.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*