Binance Launchpad met exclusieve IEO voor Hooked Protocol (HOOK)

Hooked Protocol (HOOK) is de naam van de nieuwe Web3 token die Binance Launchpad via een exclusieve IEO verspreidt vóór zijn beursdebuut. U kunt hier lezen hoe u uw winstkansen kunt benutten en wat er achter HOOK zit.

Binance Launchpad organiseert al de 29e IEO (Initial Exchange Offer) en het formaat is in de cryptoscene bekend geworden vanwege de goede winkansen. Deze keer ligt de focus op het cryptoproject Hooked Protocol (HOOK) op Binance Launchpad en volgens de aankondiging is de voorbereidingsfase van de IEO deze donderdag begonnen. Zoals gewoonlijk is het principe eenvoudig: iedereen die Binance Coin (BNB) bezit op het platform komt nu in aanmerking om aan de beurt te komen bij de eerste openbare verkoop van Hooked Protocol (HOOK) op 1 december.

Binance Launchpad zal dan 25 miljoen HOOK uitgeven tegen een vaste prijs van US$0.10 per stuk in BNB. Het aantal Hooked Protocollen dat u kunt verkrijgen, wordt proportioneel berekend op basis van de totale BNB-bijdrage ten opzichte van de individueel gehouden BNB. De bindende toewijzing zal plaatsvinden op 1 december in de ochtend van 7.00 tot 10.00 uur Duitse tijd. Gedurende dit tijdsbestek moet u op Binance Launchpad bevestigen dat u uw voorkeursoptie uitoefent. Wanneer Hooked Protocol vervolgens op 1 december op Binance wordt genoteerd, is de kans groot dat de prijzen voor het beursdebuut van HOOK ver boven de vaste uitgifteprijs zullen liggen.

Achtergrond bij het Hooked Protocol (HOOK)

Hooked Protocol beschrijft zichzelf als een platform dat speelse leerprogramma’s aanbiedt voor Web3-projecten, waarbij ook tokens kunnen worden verdiend. Concepten zoals “Quiz to Earn” of eenvoudige DeFi toepassingen kunnen daar in DApps worden geïmplementeerd. Volgens eigen informatie heeft Hooked Protocol al meer dan 2 miljoen maandelijkse gebruikers gevonden, en met HOOK komt nu het bestuurstoken op de markt. In de toekomst zal HOOK dus stembiljetten zijn voor referenda over de strategische richting van Hooked Protocol en wordt verondersteld ook toegang te verlenen tot online evenementen en speciale NFT’s of andere goodies.

Er zijn in totaal 500 miljoen HOOK, waarvan 5 procent via Binance Launchpad zal worden verkocht. Bij eerdere particuliere verkopen werd 10 procent van alle HOOK verkocht tegen prijzen tussen 0,06 en 0,12 US dollar. De nu vastgestelde uitgifteprijs lijkt dan ook billijk. Het idee van Hooked Protocol om een algemeen contactpunt voor Web3-projecten te ontwikkelen is veelbelovend. Gebruikers van het Hooked Protocol kunnen immers via speelse ervaringen tokens verdienen aan Web3-projecten en zijn dan waarschijnlijk bereid deze uit te proberen.

Conclusie: Veilig Hooked Protocol bij Binance Launchpad

Binance Launchpad heeft projecten als Polygon (MATIC) al geholpen bij hun beursdebuut en veel zeer tevreden investeerders gevonden. De IEO’s op Binance Launchpad zijn consequent vele malen overtekend, en dat zal met Hooked Protocol waarschijnlijk niet veranderen. Dit resulteert ook in directe winstkansen voor HOOK-beleggers op 1 december en goede vooruitzichten op middellange termijn. Met onze positieve ervaring met Binance Launchpad in gedachten, kunnen we zeker aanraden om HOOK’s IEO te bekijken en de kans niet voorbij te laten gaan.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*