Binance Launchpad organiseert IOE voor STEPN (GMT)

Binance heeft het startschot gegeven voor wat nu de 28e IEO is, met de lancering van STEPN (GMT). Het Binance Launchpad-formaat loont meestal voor investeerders en STEPN klinkt origineel als project.

Sinds het begin van 2019 organiseert Binance Launchpad markttoegang voor veelbelovende proefprojecten en heeft het al shooting stars begeleid zoals The Sandbox (SAND) en Polygon (MATIC). Voor beleggers heeft Binance Launchpad zich bewezen: Wie meedoet, kan een grote kans op winst verwachten. Nu is het voor de 28e keer tijd voor een IEO op Binance Launchpad en deze keer gaat het allemaal over STEPN (GMT). Dit project draagt zijn concept al in het Engels in de naam STEPN, namelijk steps stride. STEPN is een fitness app met geïntegreerde crypto elementen en GMT is hier het governance token. Maar voor we u het concept van STEPN (GMT) wat meer in detail uitleggen, is hier de belangrijke info voor de IEO op Binance Launchpad:

1. Om in aanmerking te komen voor de eerste openbare verkoop van STEPN (GMT) via Binance Launchpad, moet u Binance Coin (BNB) op uw klantenrekening hebben.

2. De kwalificatieperiode is in de nacht van vandaag (woensdag) begonnen en loopt tot volgende week woensdag (9 maart 2022). Binance zal om het uur snapshots nemen van individuele BNB-saldi en vervolgens het respectieve gemiddelde bedrag van BNB berekenen dat u aan STEPN kunt bijdragen (GMT).

3. Op de ochtend van 9 maart moet u inloggen op Binance en de in aanmerking komende BNB’s registreren voor de IEO van STEPN (GMT). Dan wordt GMT door Binance verkocht tegen een vaste prijs van $0,01, verrekend in BNB. Er zijn 420 miljoen GMT beschikbaar. Aangezien de IEO’s op Binance Launchpad consequent vele malen overtekend zijn, is de vuistregel: hoe meer BNB u bezit, hoe meer GMT u zult toegewezen krijgen.

4. Na de verkoop van IEO begint de notering van STEPN (GMT) op Binance onmiddellijk. Dit is het moment waarop de koers daadwerkelijk omhoog schiet en als u snel winst wilt maken, is dit het moment om te handelen. In het verleden waren winsten van 1.000 procent en meer niet ongewoon met Binance’s IEO’s.

Achtergrond bij STEPN (GMT)

STEPN is reeds live en heeft, volgens eigen informatie, reeds 21.000 dagelijkse en 66.000 maandelijkse gebruikers. Ze activeren de STEPN app als ze naar buiten gaan. Voor elke stap worden punten toegekend. Het speciale kenmerk: In de app speelt een virtuele sneaker de hoofdrol als NFT, die kan worden opgewaardeerd en verfraaid. Green Satoshi Token (GST) , die wordt verdiend door beweging, dient als de in-game valuta. De STEPN-sneakers kunnen ook worden verkocht of verhuurd.

GMT (Green Metaverse Token) heeft op zijn beurt, als governance token, in eerste instantie de taak om in STEPN gebruikt te worden als stembiljet voor strategische beslissingen. Zo zou bijvoorbeeld eventuele winst van het project kunnen worden verdeeld. Inzetten voor GMT is mogelijk, en inruilen voor GST wordt ook overwogen. Bij een onderhandse verkoop werden 978 miljoen GMT verkocht voor US$ 0,005 per stuk. Nu de apps al beschikbaar zijn voor iOS en Android en het fitnessspel aan populariteit wint, lijkt de geëiste US$0,01 per STEPN (GMT) billijk.

Conclusie: Fitness crypto spel STEPN op Binance Launchpad – meelopen moet de moeite waard zijn

Smartphonegames die zich richten op GPS en beweging hebben veel succes geboekt, bijvoorbeeld in de vorm van Pokemon Go. Gamificatie van fitness via de Apple Watch is bijvoorbeeld ook erg populair. STEPN neemt de sneaker serieus in zijn mix en creëert zo zijn eigen aanpak. Met een crypto-portemonnee direct in de app, wil het ook geld verdienen. Maar zelfs als je een fitnessfanaat bent, hebben we consequent winsten gerealiseerd met IEO’s op Binance Launchpad en bevelen we het formaat om die reden aan. Noteer dus alvast uw agenda voor volgende woensdag, 9 maart, om deel te nemen aan de actie op het IEO van STEPN (GMT).


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*