Binance Launchpad start IEO voor Beta Financiën (BETA)

Binance begint vandaag met de voorbereidingen voor de IEO van Beta Finance (BETA). Het DeFi-project zou vroege investeerders goede winstkansen kunnen bieden.

Met Beta Finance (BETA), lanceert Binance Launchpad een opwindend DeFi token. Voor Binance Launchpad is dit al de 21e IEO (Initial Exchange Offering), dat wil zeggen een eerste openbare verkoop van nieuwe cryptocurrencies door een cryptobeurs. De vorige IEO’s op Binance Launchpad waren allemaal zwaar overtekend, waardoor beleggers die meededen aan de actie een grote kans hadden om te winnen. Bij Beta Finance (BETA) begint vandaag, donderdag, de registratieperiode voor Binance-klanten.

Volgens de aankondiging, vertrouwt Binance opnieuw op het beproefde “abonnement” formaat voor de Beta Finance IEO. Om deel te nemen, moet u Binance Coin (BNB) op uw klantenrekening hebben en het registreren voor Beta Finance op Binance Launchpad. Binance zal dan elk uur een momentopname maken van hoeveel BNB u gemiddeld heeft ingelegd voor de IEO gedurende de periode tot 8 oktober 2021. Op basis hiervan krijgt u op 8 november een deel van de 50 miljoen BETA’s toegewezen die op Binance Launchpad tegen een vaste prijs van $ 0,06 per stuk in BNB zullen worden verkocht.

In totaal werd bij Beta Finance 1 miljard BETA gegenereerd. In een seed sale bracht het Beta Finance team 100 miljoen BETA op de markt tegen een prijs van 0,015 en later, via een strategische verkoop, 50 miljoen BETA voor 0,025 US dollar per stuk. Verwacht wordt dat het IEO nu 3 miljoen dollar zal opbrengen voor Beta Finance en BETA zal dan voor het eerst vrij verhandeld worden.

In zijn online aanwezigheid beschrijft Beta Finance zijn doel als zich te richten op krediettransacties met cryptocurrencies en short selling. Eenvoudige gebruikersbegeleiding en zorgvuldig geteste slimme contracten moeten Beta Finance in de toekomst onderscheiden. BETA zal in dit systeem drie functies vervullen. Door BETA te staken, worden de geïnde vergoedingen teruggestort naar Beta Finance en verdeeld als een bonus in liquidity mining. Bovendien is BETA een governance-token bij Beta Finance, d.w.z. de stemkaart bij strategische beslissingen over de toekomstige richting van Beta Finance.

Niet te missen: BETA’s IEO op Binance Launchpad.

De IEO van Tokocrypto (TKO) op Binance Launchpad in maart/april zag meer dan 2.000 procent winst gemakkelijk genomen worden na de initiële notering, en SafePal (SFP) in februari was een vergelijkbaar verhaal. Binance heeft van haar IEO’s een consistent succes gemaakt door een deskundige selectie van de projecten die er worden voorgesteld. Wij hebben meer informatie voor u over de geschiedenis van Binance Launchpad en de verschillen met Launchpool hier. Beta Finance en BETA komen naar Binance Launchpad op een moment dat DeFi een drijvend onderwerp is in de crypto-industrie. De belangstelling voor Beta Finance en de bijbehorende winkansen zullen dan ook waarschijnlijk groot zijn.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*