Binance Launchpool en Launchpad – dit zijn de verschillen

De toonaangevende cryptobeurs Binance heeft twee programma’s, Launchpool en Launchpad, om nieuwe cryptocurrencies te distribueren. Voor beleggers biedt Binance zulke goede winstkansen.

Klanten van ‘s werelds grootste cryptobeurs Binance hebben daar meestal al goede ervaringen met de Launchpool en/of Launchpad. Degenen die investeerden in nieuwe cryptocurrencies via Binance Launchpad konden consequent genieten van grote winsten. En wie via Binance Launchpool interesse toonde in nieuwe cryptocurrencies, werd ook vaak beloond met aanzienlijke waardestijgingen. Om de verschillen te illustreren, laten we eens naar de details kijken:

Binance Launchpad – IEO’s gebruiken om innovatie te leiden

In januari 2019 kondigde Binance aan dat het voor het eerst veelbelovende cryptocurrencies op de markt zou brengen via zijn nieuwe Launchpad. Binance ging van start met BitTorrent Token (BTT), later gevolgd door projecten zoals Polygon (MATIC) en Axie Infinity (AXS). De term Initial Exchange Offering (IEO) is gangbaar geworden voor de methode die Binance gebruikt voor het Launchpad.

Een IEO bij Binance betekent dat je als belegger uitsluitend nieuwe altcoins kunt kopen als je onderpand stort (meestal in Binance Coin (BNB)). Binance verkoopt de nieuwe tokens via een meervoudig getuned loterijsysteem en de IEO’s zijn altijd vele malen overtekend. Hun succes is gebaseerd op het feit dat Binance de projecten die via het launchpad worden gepusht, zorgvuldig heeft geselecteerd, wat heeft geresulteerd in prachtige rendementen op korte en middellange termijn voor beleggers.

MATIC, bijvoorbeeld, zou nu bijna 50.000 procent gestegen zijn als de polygonen gekocht op de Binance IEO het tot vandaag hadden volgehouden. Maar zelfs wie de MATIC die in het kader van de IEO in april 2019 was toegewezen, onmiddellijk verkocht, kon rekenen op een winst van ruim 200 procent. Want met een IEO combineert Binance de belofte om ook de nieuwe altcoins meteen te noteren. Dit proces vindt gretig aftrek en de projecten die op Binance Launchpad worden aanvaard, staan dan ook snel in de zwarte cijfers.

Het Binance Launchpad-concept heeft tot dusver voor alle betrokkenen voordelen opgeleverd: de nieuwe projecten krijgen publiciteit en, via de IEO, betrekkelijk gemakkelijk aanloopkapitaal. Binance toont innovatiekracht via IEO’s en motiveert klanten om in het bezit te zijn van Binance Coin (BNB) als voorwaarde voor deelname aan IEO’s. Als belegger kunt u vertrouwen op een professionele voorselectie van de op Binance Launchpad gepresenteerde projecten en hopen op consistent goede winstkansen op de korte termijn en droomrendementen op de middellange termijn.

Binance Launchpool – instappen in DeFi makkelijk gemaakt

In september 2020 werd de Binance Launchpool gelanceerd als antwoord op het steeds belangrijker wordende DeFi-segment in de crypto-industrie. Bij Binance Launchpool ligt de focus op DeFi projecten en klanten hoeven daar niet eens de jonge tokens te kopen. Bij Binance Launchpool wordt u beloond voor het staken van gevestigde altcoins zoals BNB of Binance USD (BUSD). De respectieve DeFi tokens, die ook parallel op Binance worden genoteerd, worden dan uitbetaald aan gestorte fondsen op Binance Launchpool.

Projecten zoals ALICE, ALPHA of REEF hebben met de Binance Launchpool al rendementen van meer dan 1.000 procent gegenereerd. Het programma heeft in de sector van het DeFiK ruime bekendheid gekregen en opnieuw zijn er voordelen voor alle betrokkenen. Jonge DeFi tokens krijgen aandacht en Binance als exchange, investeerders krijgen veelbelovende coins zonder eigen actieve financiële investering, Binance bindt klanten en DeFi aan zich.

Binance Launchpad en Launchpool in de praktijk

Natuurlijk heb je een klantenrekening bij Binance nodig om aan Launchpool en/of Launchpad deel te nemen. Bovendien hebt u bijna altijd krediet in Binance Coin nodig en, in het geval van Binance Launchpad, de bereidheid om in een nieuw token te investeren. Maar dat is het bijna.

Binance kondigt steeds nieuwe projecten aan op haar homepage en van daaruit is het slechts een paar muisklikken om je in te schrijven voor lopende campagnes bij Launchpool of Launchpad. U kunt ook op elk moment onder het menu-item Binance Launchpad controleren of en welke projecten momenteel worden aangeboden. Wij hier bij Block-Builders vestigen ook regelmatig de aandacht op nieuwe mogelijkheden bij Binance.

Conclusie: Binance Launchpad en Launchpool

In juni 2021 heeft Binance de rekensom gemaakt en kwam met een aantal indrukwekkende resultaten als het ging om Launchpool en Launchpad: Beide programma’s samen hadden voor ongeveer 143 miljoen US dollar aan munten verspreid, die dan in de zomer van 2021 al bijna een miljard US dollar waard waren. Het rendement op Binance Launchpad voor beleggers die geduldig bleven was gemiddeld meer dan 1.000 procent, en voor Launchpool was het nog steeds ruim boven de 100 procent. Je moet in gedachten houden dat Binance Launchpad al 18 maanden langer live is dan Launchpool.

Uit onze eigen ervaring kunnen we een duidelijke aanbeveling geven voor Binance Launchpad en Launchpool. Er zijn geen verborgen kosten en de IEO’s op Binance Launchpad zijn net zo transparant als de farming / staking op Binance Launchpool. Met beide programma’s komt u in een vroeg stadium in contact met innovatieve benaderingen in de crypto-industrie en profiteert u van zeer aantrekkelijke winstkansen met een slimme timing.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*