Binance Launchpool met Mobox (MBOX) – innovatief DeFi Spel

Binance heeft momenteel een aantrekkelijk aanbod om Mobox (MBOX) gratis te krijgen via staking in de launch pool. Mobox is een blockchain spel met DeFi elementen en al een goede 320.000 spelers.

Binance Launchpool is momenteel bezig met een promotie waarbij je Mobox (MBOX) gratis kunt krijgen. Het blockchainspel Mobox is al live en verwacht aandacht en deelnemers te krijgen door de samenwerking met Binance. Daarom zijn 3 miljoen MBOX ter beschikking gesteld, die tegen de huidige prijzen iets minder dan 13 miljoen US dollar waard zijn. Het is heel gemakkelijk om aan de campagne deel te nemen:

  • U kunt MOBOX vinden in de Binance launch pool. Het programma eindigt op 18 september.
  • Daar stort u voor Staking Binance Coin (BNB), Binance USD (BUSD) en/of Mobox (MBOX) zelf.
  • Er is geen maximumlimiet voor gestorte BNB, BUSD of MBOX.
  • De launch pool voor Binance Coin verdeelt dagelijks 70.000 MBOX, de launch pool voor BUSD verdeelt dagelijks 10.000 MBOX en Mobox zelf verdeelt dagelijks 20.000 MBOX.
  • De verrekening vindt elk uur plaats op basis van de individueel gestorte BNB, BUSD of MBOX in vergelijking met de totale omvang van de respectieve lanceerpool.
  • De uitkeringen kunnen onmiddellijk naar de gewone klantenrekening bij Binance worden overgemaakt en kunnen van daaruit ook rechtstreeks worden verhandeld. MBOX staat sinds 20 augustus genoteerd op Binance en wordt momenteel verhandeld tegen iets meer dan 4,20 US dollar.

Achtergrond over Mobox

Blockchain-gaming met “play to earn” en waarbij NFT’s betrokken zijn, heeft de laatste tijd veel aandacht getrokken door het snelle succes van Axie Infinity (AXS). Mobox zelf zit in het GameFi segment, waarmee bedoeld wordt: Onder één dak biedt Mobox zowel yield farming als het maken en verhandelen van NFT’s voor het spel, alsmede ludieke elementen om DeFi uit te leggen. Met dit concept heeft Mobox sinds april al meer dan 320.000 spelers aangetrokken, en in Yield Farming is het equivalent van ruim 340 miljoen US dollar aan liquiditeiten bijeengebracht. MBOX is de eigen munteenheid bij Mobox en wordt gebruikt voor staking, als betaalmiddel en als governance token voor medezeggenschap over verdere ontwikkeling.

Conclusie: Mobox op Binance – aan de slag met DeFi

U riskeert niets door geld in BNB, BUSD of MBOX bij te dragen aan de Mobox-promotie op Binance Launchpool, want er zijn geen kosten en u kunt uw munten op elk moment opnemen. U zult beloond worden in MBOX, dat een goed potentieel lijkt te hebben als een native token bij Mobox. Natuurlijk is het aan u of u uw MBOX meteen wilt verkopen of zelf wilt intekenen op Mobox. Maar je mag de kans niet missen om te profiteren van de innovatieve kracht van Binance en zijn samenwerkingspartners.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*