Binance Launchpool presenteert Santos FC Fan Token (SANTOS)

De FC Santos Fan Token (SANTOS) staat op het podium bij Binance Launchpool. Door Binance Coin (BNB) of BUSD te staken, kunnen SANTOS tot 26 december gratis als bonussen worden verkregen.

Dit is al de vierde fan token voor voetbalclubs die binnen een paar weken op Binance is gepromoot. Na de Manchester City Fan Token (CITY), FC Porto (PORTO) en Lazio Roma draait alles dit keer om de Santos FC Fan Token (SANTOS). Volgens een verklaring van Binance Launchpool, zal SANTOS tot 26 december dagelijks worden uitgedeeld aan iedereen die staked op het Binance Coin (BNB) platform of de stablecoin BUSD. Binance Launchpool ondersteunt veelbelovende altcoins door tijdelijk nieuwe tokens uit te delen, in dit geval Santos FC Fan Tokens, naast rente voor stortingen in vooraf gedefinieerde cryptocurrencies zoals BNB.

Santos FC, met een traditie van meer dan 100 jaar, is gevestigd in Brazilië. De SANTOS-fanpenning is bedoeld om supporters nauwer aan de club te binden, bijvoorbeeld via exclusieve merchandising of stemming tussen fans over toekomstige strategieën. Het concept van fan tokens in professionele sporten is een snel groeiende tak van de crypto-industrie en wordt ook door Binance gebruikt voor zelfpromotie.

Hoe krijg ik Santos FC Fan Tokens via Binance Launchpool

Binance Launchpool voor SANTOS aanvaardt Binance Coin en/of BUSD als stortingen. Nadat je je munten daar hebt geregistreerd, zijn ze gekwalificeerd voor het inzetten van Santos FC Fan Token. In totaal zijn er 1,5 miljoen Santos beschikbaar voor de promotie, 5 procent van de totale Santos FC Fan Token bezittingen. Tot 26 december gaat elke dag een deel hiervan naar het zwembad van BNB en dat van BUSD. Vroege stortingen tot 1 december worden beter beloond en het leeuwendeel is gereserveerd voor de Binance Coin Pool.

Naast SANTOS, verdient u deze keer gerichte jaarlijkse rente in BNB en BUSD met Binance Launchpool. Hun koersen zullen op 1 december bekend worden gemaakt wanneer Santos FC Fan Token op Binance wordt genoteerd. Handelsparen voor SANTOS tegen Bitcoin (BTC), Tether (USDT), Braziliaanse Real en Turkse Lira worden dan aangekondigd.

Conclusie: beveilig SANTOS bij Binance Launchpool

Onze ervaring is dat deelname aan Binance Launchpool promoties de moeite waard is. Je neemt eigenlijk geen risico als je daar inzet en vooral BNB of BUSD die momenteel niet actief gebruikt worden kunnen je een passief extra inkomen opleveren, deze keer met Santos FC Fan Token als bonus erbovenop. Het zal spannend zijn om te zien hoe de prijscurve van SANTOS zich ontwikkelt na de eerste notering op 1 december.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*