Sandbox (SAND): koersrally voor blockchain game tokens

Sinds de aankondiging van Facebook Metaverse worden altcoins die virtuele werelden via blockchains technologisch organiseren, in de gaten gehouden. Sandbox (SAND) heeft onlangs ongeveer 90 procent gewonnen in dit genre.

De prijscurve van The Sandbox (SAND) lijkt weinig beïnvloed te zijn door de correcties van vorige week op de algemene cryptomarkt. Terwijl de leidende valuta Bitcoin (BTC) watertrappelt met ups en downs, heeft SAND bijna 90 procent gewonnen in de afgelopen 7 dagen. Van iets minder dan 4 U-dollars eerder, is Santos nu aangekomen op ongeveer 7,50 US-dollar en, parallel, is Santos nu ook aangekomen in de top 50 van de meest gekapitaliseerde cryptocurrencies. Sinds Facebook grote plannen voor een megaverse openbaar maakte, zijn altcoins als SAND en Decentraland (MANA) in zwang, die als native tokens onmisbaar zijn in blockchain-games.

In het geval van Sandbox had een aankondiging van Adidas een ondersteunend effect. Volgens een Twitter-bericht heeft het sportartikelenbedrijf een virtueel pand in Sandbox bemachtigd en zou het van daaruit Adidas kunnen promoten. De intrede van wereldwijd bekende merken als Adidas in Sandbox is een indicatie van het potentieel dat bedrijven zien in het communiceren met klanten in virtuele werelden. Facebook Metaverse zal ook dergelijke promoties mogelijk maken, maar is nog niet live. Sandbox daarentegen is zich blijven ontwikkelen sinds zijn IEO op Binance in augustus 2020 en begint dezer dagen minigames te ontgrendelen in zijn virtuele wereld.

Degenen die SAND voor een paar centen konden bemachtigen voor de eerste notering, zullen vandaag waarschijnlijk met grote tevredenheid in hun portemonnee kijken. Maar alleen al in 2021 is de prijscurve van Sandbox sinds het begin van het jaar met ongeveer 17.000 procent gestegen, waardoor het sinds lange tijd een van de verborgen kampioenen is. Facebook Metaverse duwde SAND vervolgens, net als Decentraland (MANA), in de schijnwerpers en overtuigde blijkbaar zowel gamers als investeerders. MANA kon de recente koersrally van The Sandbox echter niet bijhouden, maar blijft SAND voorlopig voor met een marktkapitalisatie van ruim 9 miljard US dollar en nu net onder de 7 miljard US dollar.

Conclusie: SAND en The Sandbox zijn gemakkelijk succesvol

Met Axie Infinity (AXIE), een derde gaming token had al sensatie veroorzaakt in de zomer en klom de ene all-time high na de andere. Het idee van Facebook Metaverse heeft de sector een extra impuls gegeven en de ontwikkeling van Sandbox weerspiegelt dit duidelijk. Voor duurzaam succes zal SAND, net als AXIE en MANA, aandacht moeten besteden aan het voortdurend vullen van zijn virtuele spelwereld met nieuwe aantrekkelijke inhoud. Als dit lukt, zijn verdere koerswinsten mogelijk. Voor Facebook Metaverse is zelfs de interne munt nog niet bepaald, terwijl de alternatieven uit de crypto-industrie al spelplezier opleveren waarbij ook de native currencies van The Sandbox, Decentraland of Axie Infinity gebruikt moeten worden.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*