Binance Megadrop: Nieuw programma gelanceerd met BounceBit (BB)

‘s Werelds grootste cryptobeurs Binance intensiveert zijn activiteiten richting Web3 en heeft een programma gelanceerd met de naam Megadrop. De eerste actie daar: BounceBit (BB) gratis beveiligen met Binance Coin (BNB) of Web3.

Met Binance Launchpool en Launchpad heeft ‘s werelds toonaangevende cryptobeurs al twee zeer succesvolle loyaliteitsprogramma’s voor klanten opgezet. Nu wordt er een nieuw programma gelanceerd met Binance Megadrop, dat zich richt op Web3. Voor de lancering wordt BounceBit (BB) gratis gedistribueerd via Binance Megadrop vóór het debuut van de exchange. De regels zijn vrij eenvoudig:

– De Binance Web3 portemonnee is ongeveer zes maanden geleden geïntroduceerd en dit wordt de spil van Megadrop. Je moet deze portemonnee daarom instellen met een bevestigde Binance account.

– Met Binance Megadrop zijn er twee manieren om voordelen veilig te stellen, zoals de airdrop van BounceBit (BB). Er wordt onderscheid gemaakt tussen het storten van Binance Coin (BNB) en het oplossen van taken op Web3.

– Iedereen die zijn BNB stort met Binance Megadrop via de Web3 wallet moet kiezen voor een periode van minimaal 15 dagen en maximaal 120 dagen. Daar staat een jaarlijkse rente van maximaal 1,69 procent op de BNB plus punten voor Megadrop tegenover. Het komt erop neer dat hoe langer de periode is waarin je BNB stort, hoe meer Megadrop-punten.

– De tweede optie om Binance Megadrop punten te verdienen is het oplossen van typische Web3 taken (“quests”). Deze worden direct weergegeven via de Web3 portemonnee en vereisen soms BNB. Een leuk neveneffect: zelfs nieuwkomers maken zonder grote hindernissen kennis met Web3.

– Binance berekent vervolgens uit de twee opties je individuele totaalscore die geldig is voor Megadrop-campagnes. Dit is belangrijk omdat het, net als bij BounceBit (BB), bepaalt op hoeveel tokens je gratis recht hebt. Om je deelname te optimaliseren, moet je BNB storten en de Web3 taken oplossen. Maar het is ook toegestaan om maar één manier te kiezen om Megadrop punten te verdienen.

– Je kunt de exacte regels voor Binance Megadrop hier vinden. Onthoud: Zonder de geactiveerde Binance Web3 Wallet ben je uitgesloten.

Informatie over Binance Megadrop en BounceBit (BB)

Het valt nog te bezien of Binance Megadrop in de toekomst Launchpool zal vervangen. Terwijl je bij Binance Launchpool gestorte BNB op elk moment kunt opnemen, moet je ze minstens 15 dagen bij Megadrop storten om punten te ontvangen. Je ontvangt echter ook rente op je BNB. Als je BNB voortijdig opneemt, gaan de Megadrop-punten verloren.

Binance heeft BounceBit (BB) geselecteerd om Megadrop vanaf het begin te vullen met een aantrekkelijk aanbod. Het project is erop gericht om het opnieuw opnemen van Bitcoin (BTC) in de toekomst mogelijk te maken en mikt op een lancering dit kwartaal. Het inheemse BounceBit token zal zijn beursdebuut maken op Binance, hoewel er nog geen bindende lanceerdatum is vastgesteld. Binance Megadrop heeft 8 procent van alle BounceBit beschikbaar voor distributie, wat bijna de helft van alle BB zal zijn bij het beursdebuut.

Conclusie: Probeer Binance Megadrop uit met BounceBit (BB)

Met Launchpool en Launchpad moest Binance in eerste instantie de regels meerdere keren bijstellen, en dat zou ook kunnen gebeuren met Megadrop. Met de eerste campagne voor BitBounce (BB) wil Binance natuurlijk ervaring opdoen of het samenvoegen van Web3-taken met het storten van BNB goed wordt ontvangen door klanten. Uit de informatie die beschikbaar is op Binance Megadrop blijkt echter dat het een concept is met weinig risico voor deelnemers en, met BounceBit, een munt als incentive die toekomst zou kunnen hebben. Bekijk het aanbod dus zelf – als je BNB bezit en geïnteresseerd bent in Web3, zou Binance Megadrop met BounceBit iets voor jou kunnen zijn.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*