Binance met IEO van Injective (INJ) voor nieuw DeFi-platform

Binance lanceert opnieuw een van zijn veelbelovende IEO’s: INJ, de inheemse token van het DeFi-platform Injective, dat momenteel wordt opgericht, wordt aangeboden. Zoals gebruikelijk bij Binance worden de voorkeursrechten voor INJ door middel van een loterij getrokken, de kwalificatieperiode begint vandaag.

Sinds begin 2019 veroorzaakt Binance een sensatie met zijn IEO’s: Wie deelnam aan deze Initial Exchange Offerings heeft zich altijd kunnen verheugen op de kans om snel te winnen. Nu, volgens een aankondiging, is Binance begonnen met de nieuwste IEO, die Injectief (INJ) wordt genoemd. Het project Injective maakt deel uit van de DeFi-divisie en past perfect in de voortdurende hausse rond DeFi. Als u geïnteresseerd bent in INJ, moet u beginnen te werken aan de kwalificatie voor de Binance-loterij voor de IEO van Injective.

Achtergrond bij Injective (INJ) en IEO bij Binance

Zoals gebruikelijk combineert Binance de mogelijkheid om deel te nemen aan de IEO met een loterijsysteem. Er zullen 18.000 winnende loten zijn, die elk de klant verplichten om INJ 500 te kopen voor het equivalent van 200 dollar. De loting vindt plaats op 20 oktober. Voor die tijd wordt dagelijks een momentopname gemaakt om vast te leggen hoeveel Binance Coin (BNB) gemiddeld op uw individuele klantenrekening bij Binance staan tussen vandaag, 13 en 19 oktober. Tijdens deze periode moeten minstens 50 BNB’s worden aangehouden om een loterijbriefje te krijgen. Van 100 tot 150 BNB’s worden er dan twee partijen gehouden en zo verder in stappen van 50 totdat het maximum aantal van tien partijen is bereikt als er meer dan 500 BNB’s worden gehouden. De winnende loten betalen voor hun toewijzing van INJ in BNB tegen het dagtarief.

Eind 2018 is er een begin gemaakt met het opzetten van een Binance-ondersteuningsprogramma. Injectief was toen nog reclame om het probleem van front running op te lossen in decentrale crypto-uitwisselingen. Intussen wil Injective succesvol zijn als breed gedragen platform voor DeFi, de officiële lancering staat gepland voor het 2e kwartaal van 2021. Naast de yield farming en swapdeals zoals Uniswap, wil Injective later in 2021 ook derivaten op basis van cryptomunten aan haar portefeuille toevoegen, een gebied dat nog niet door andere DeFi-projecten wordt gedekt.

INJ is ontworpen als een native token bij Injective en zal ook een rol spelen in derivaten en vergoedingen. INJ is een governance token en de eigenaars ervan zullen kunnen stemmen over de strategische richting van Injective. In een zaadverkoop werd INJ 6 miljoen verkocht voor 0,0833 dollar per stuk, en in een daaropvolgende particuliere verkoop werd INJ 16,67 miljoen verkocht voor 0,18 dollar per stuk. Het maximumbedrag van alle INJ’s is beperkt tot 100 miljoen INJ. Van deze INJ’s worden nu 9 miljoen INJ’s door de IEO bij Binance ingezameld voor Injective voor 3,6 miljoen dollar.

Conclusie: Binance met IEO voor DeFi – Deelnemen of negeren?

Met USD 0,40 per INJ heeft Binance de prijs op de IEO voor injective relatief hoog gezet. Aan de andere kant waren prijssprongen van 1.000 procent in de vorige IEO’s van Binance niet ongewoon toen een nieuwe munt voor het eerst op de lijst werd gezet. Dit verhaal zou wel eens herhaald kunnen worden voor Injective, want met DeFi is het project een hot topic in de crypto-industrie. Of Injective, en dus INJ, zich op de middellange en lange termijn op de markt zal kunnen handhaven, zal pas blijken in 2021, wanneer het platform live gaat.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*