Binance ondersteunt Airdrop van Spark voor XRP

Wie op 12 december 2020 in het bezit is van Ripple (XRP) kan de nieuwe DeFi Token Spark gratis ontvangen. Dit wordt dan per luchtdruppel verdeeld. Nu neemt ook ‘s werelds grootste cryptobeurs Binance deel aan de campagne.

Het wordt steeds duidelijker dat de recente prijsverhogingen bij Ripple (XRP) werden uitgelokt door de aanstaande lancering van het nieuwe DeFi-netwerk Flare met de bijbehorende Altcoin Spark. Immers, Flare adverteert dat in het geval van een airdrop op 12 december 2020, Spark wordt uitbetaald aan bijna iedereen die dan XRP houdt en in aanmerking komt voor de promotie. Tot nu toe was eToro de gemakkelijkste manier voor Duitse investeerders om te profiteren van de AirDrop voor XRP. Maar nu hebben de concurrenten van Binance in een blogpost aangekondigd dat ze de Spark Airdrop technisch zullen behandelen voor die klanten die Ripple op hun rekening hebben staan.

Spark voor XRP bij Binance – hoe het werkt

Binance doet haar reputatie als klantvriendelijke crypto-uitwisseling weer eer aan. Want eigenlijk hoef je met Binance niets anders te doen dan XRP vast te houden om bij Spark te komen. Binance begint op 11 december om 23.00 uur Duitse tijd om een zogenaamde snapshot te maken van de klantaccounts bij XRP en deze op 12 december om 01.00 uur Duitse tijd af te ronden. Alle saldi van meer dan 10 XRP bij Binance die op dat moment niet op marginrekeningen worden gestort of worden gebruikt voor crypto-leningen komen in aanmerking voor de Spark airdrop. Als Binance dan Spark van Flare ontvangt, worden ze zonder kosten verdeeld volgens de individueel gekwalificeerde XRP.

Inmiddels heeft Flare duidelijk gemaakt dat vanaf 12 december in eerste instantie 15 procent van de geclaimde Spark wordt verspreid. De andere beloofde besparingen worden maand na maand verdeeld, wat tussen de 24 en 35 maanden zal duren. Uiteindelijk moet er minstens één Spark zijn voor elke XRP. Uw XRP zal natuurlijk nog steeds bij u blijven.

Conclusie: Binance vergemakkelijkt deelname aan de Spark AirDrop voor Ripple

Zoals gemeld is het concept van Flare spannend: als DeFi-platform met de focus op Ripple wil men een grootschalig alternatief creëren voor het ecosysteem van het Ethereum (ETH), waar tot nu toe het leeuwendeel van de DeFi’s zich afspeelt. Of dit ook echt goed uitpakt zal na de Airdrop te zien zijn. Binance benadrukt dat de implementatie van de Airdrop niet automatisch betekent dat Spark later op de lijst komt te staan. Maar als XRP toch al in uw portefeuille zit, loopt u niet het risico om uw Spark automatisch en handig via Binance aan te vragen. De situatie is anders als je speelt met het idee om Ripple-prijzen te kopen die al lang niet meer gezien zijn. Het is heel goed mogelijk dat XRP’s huidige hoogvliegende XRP weer zal crashen zodra de hype over Flare en Spark is afgenomen.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*