Binance Vault gelanceerd – 5 tot 8 procent jaarlijkse rente voor BNB

De crypto-beurs Binance lanceert een nieuw programma om het houden van Binance Coin (BNB) aantrekkelijk te maken. Binance Vault adverteert met een gerichte jaarlijkse rente van 5 tot 8 procent en een eenvoudige bediening.

Binance, ‘s werelds grootste cryptobeurs, heeft een nieuw aanbod gecreëerd met Binance Vault, dat verschillende opties voor het automatisch verdienen van rente combineert met crypto. Binance Vault is gebaseerd op stortingen in Binance Coin (BNB), het concept wordt toegelicht in een persbericht. Geëxtrapoleerd hiervan kan een jaarlijkse rente van tussen de 5 en 8 procent worden verwacht voor de voorziening van de BNB. Daarnaast zijn er kredieten in munten, die op dit moment worden gelanceerd in de Binance Launchpool. Dit zijn momenteel CertiK (CTK) en Hard Protocol (HARD).

Hoe werkt Binance Vault?

Om deel te nemen aan Binance Vault heb je BNB nodig. Er is noch een minimum noch een maximum aantal BNB’s dat in Binance Vault kan worden geïnvesteerd. U brengt BNB’s over naar Binance Vault door te klikken op deze webpagina.

Vanaf dat moment verdient uw BNB automatisch rente voor u. Binance Vault brengt u op de achtergrond over naar Flexible Savings, DeFi Staking en de Launchpool zonder dat u zich daar verder zorgen over hoeft te maken. U kunt uw BNB te allen tijde uit Binance Vault terugtrekken. De rente wordt gegenereerd vanaf de tweede dag van uw investering. De betaling van deze rente in BNB en extra Altcoins uit de Launchpool begint op de derde dag na uw storting en wordt vanaf dan dagelijks gedaan.

Moet ik BNB’s in Binance Vault storten?

Binance benadrukt dat BNB’s die in Vault zijn gestort, blijven meetellen voor andere aanbiedingen zoals de IEO’s van Binance Launchpad. Met Binance Vault loopt u dus niet het risico andere BNB-voordelen in gevaar te brengen. Volgens de momenteel beschikbare informatie is er veel voor te zeggen om bestaande BNB’s in Binance Vault te brengen.

Of de beoogde jaarlijkse rente en de extra munten een investering in BNB’s speciaal voor Binance Vault rechtvaardigen, is een andere vraag. Voor stortingen in Bitcoin (BTC) bijvoorbeeld, adverteert Binance met een verwachte jaarlijkse rente van ruim 13 procent.

Conclusie: Binance Vault – spannend aanbod voor BNB HODLer

Binance Coin is een integraal onderdeel geworden van de top tien van belangrijkste crypto valuta’s en is eigenlijk een must voor beleggers die Binance als hun favoriete platform hebben gekozen. De eenvoudige procedure van Binance Vault biedt u de mogelijkheid om uw BNB zo gemakkelijk mogelijk rente te laten verdienen. En Binance laat opnieuw zien dat je innovatieve financiële producten in hoge frequentie kunt lanceren.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*