Binance verdeelt ETHW na “The Merge” – verkoop “oud” Ethereum nu?

Klanten van Binance die daar Ethereum (ETH) aanhielden, zullen nu ook de ETHW ontvangen die in het proces zijn gecreëerd, een week na “The Merge”. De munt zet Ethereum voort met proof-of-work en wordt bijvoorbeeld vrij verhandeld op FTX.

Rond “The Merge” bij Ethereum (ETH) hebben we ook al verschillende keren gemeld hoe de hard fork een altcoin genaamd ETHW oplevert. ETHW staat voor Ethereum Proof-of-Work (PoW) en is, technologisch gezien, de fork van ETH, die via “The Merge” is overgeschakeld op Proof-of-Stake als protocol. ‘s Werelds grootste crypto-beurs Binance meldt nu dat het de distributie van ETHW aan zijn klanten heeft voltooid. Dit gaf klanten 1:1 toewijzingen van ETHW voor Ethereum dat bij Binance werd aangehouden.

ETHW kende een prijsdaling en een kleine hack sinds de lancering een week geleden. Binance heeft volgens de helpdesk nog niet besloten of het ETHW op de lijst zet. Het is dus aan u om te overwegen of u geduldig wilt blijven in deze kwestie of liever nu uw ETHW in cash omzet. Met een marktaandeel van ongeveer 66 procent voor de handel in ETHW is de cryptobeurs FTX de eerste aanloophaven. In onze vergelijking van Binance en FTX hebben beide cryptobeurzen zich aanbevelenswaardig getoond.

ETHW wordt momenteel verhandeld tegen ongeveer 6 US dollar. ETHW wordt ondersteund door een netwerk dat wordt gesteund door een groep miners en ontwikkelaars. Hun probleem is het vinden van toepassingen voor ETHW. Dat komt omdat gevestigde diensten voor Ethereum, van DeFi tot betalingsfuncties tot NFT’s, allemaal uitsluitend vertrouwen op ETH met het nieuwe PoS-protocol en ETHW de rug toekeren. Daarom heerst in de cryptoscene scepsis over hoe ETHW erin zal slagen zich van een speculatieve token te ontwikkelen tot het centrum van een eigen ecosysteem.

Conclusie: ETHW verkopen of verhandelen – FTX momenteel het meest aantrekkelijke platform hiervoor

Als u een Binance-klant bent en uw toegewezen ETHW niet direct kunt vinden: Ze worden opgenomen in “Transactiegeschiedenis” onder de rubriek “Distributie” en de ontvangst ervan moet actief door u worden bevestigd. Afhankelijk van het bedrag is het ook belangrijk de optie “Kleine saldi verbergen” uit te schakelen. ETHW kan dan bijvoorbeeld van uw Binance-rekening worden gehaald en naar FTX worden overgeboekt. Het is dus aan u of u uw Binance ETHW elders verkoopt of kiest voor HODL (voorlopig).


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*