Bitcoin bonus op de aankoop van een Ledger hardware wallet tot 18 april

Tot 18 april biedt Ledger een bonus in Bitcoin (BTC) ter waarde van maximaal 30 US dollar bij aankoop van een hardware wallet Nano S Plus of Nano X. Het aanbod is aantrekkelijk en verdient uw aandacht. Het aanbod is aantrekkelijk en verdient uw aandacht.

In elke serieuze basiscursus voor investeren in Bitcoin en Co. wordt het aanbevolen om een hardware wallet te gebruiken voor het veilig bewaren van crypto-activa. De reden: het opslaan van cryptocurrencies op cryptobeurzen creëert onnodige risico’s, variërend van hackeraanvallen tot faillissementen, zoals onlangs het geval was met FTX. Daarom herinneren wij u eraan dat de bekende hardware wallet fabrikant Ledger tot 18 april de aankoop van een Nano S Plus of Nano X ondersteunt met een royaal bonusprogramma.

In de praktijk ziet het aanbod van Ledger er als volgt uit: Iedereen die een hardware wallet Nano X bestelt, ontvangt naast het apparaat een Bitcoin (BTC) vouchercode ter waarde van 30 US dollar. De catalogusprijs van de Ledger Nano X is 149 euro, dus in de Bitcoin-bonus zit bijna 20 procent korting verstopt. Voor de Ledger Nano S Plus moet de catalogusprijs van 79 euro worden gecompenseerd met een Bitcoin-bonus van 20 Amerikaanse dollar, wat zelfs een prijsverlaging van zo’n 25 procent oplevert. De laatste keer dat we zo’n goedkope mogelijkheid zagen om een Ledger hardware wallet te kopen was tijdens Black Friday in november 2022, en het is nog nooit zo goedkoop geweest. Een klein nadeel: de nieuwste hardware wallet Stax is uitgesloten van Ledger’s Bitcoin Bonus Programma.

Belangrijk voor u om te weten: De Ledger Nano S Plus is een instapmodel dat een jaar geleden werd geoptimaliseerd met een technologische update. De Ledger Nano X behoort tot de klasse van premium modellen en scoort punten door een verbinding met smartphones via Bluetooth mogelijk te maken. In juni 2022 hebben we de twee hardware wallets direct tegen elkaar getest en de resultaten vindt u hier.

Conclusie: Veiligheid via hardware wallet – Ledger verleidt met Bitcoin bonus

Ledger heeft al meer dan 6 miljoen hardware wallets verkocht en is daarmee marktleider geworden. Zowel de Ledger Nano X als de Ledger Nano S Plus hebben zich miljoenen keren bewezen in het dagelijks gebruik en hebben voorkomen dat gebruikers de controle over hun crypto-activa verliezen. Tot dinsdag (18 april) kunt u nog geld besparen door een Ledger hardware wallet te bestellen met de Bitcoin bonus, en aangezien er geen addertje onder het gras zit, krijgt het aanbod van ons een duidelijke aanbeveling.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*