Bitpanda nu met Staking voor Binance Coin (BNB), ROSE en Injective (INJ)

De cryptobeurs Bitpanda breidt zijn stakingdienst uit en integreert Binance Coin (BNB), Injective (INJ) en Oasis Network (ROSE). Dit betekent dat in totaal 20 altcoins nu op Bitpanda kunnen worden ingezet voor passief inkomen.

Wij hebben u al vele malen geïnformeerd over de mogelijkheid om passief inkomen te genereren door crypto-activa in te zetten. In dit verband is een recente aankondiging van de cryptobeurs Bitpanda, die zijn stakingprogramma uitbreidt, interessant. Vanaf nu kunnen ook Binance Coin (BNB), Oasis Network (ROSE) en Injective (INJ) zich bij Bitpanda aanmelden voor staking. De cryptobeurs, met hoofdkantoor in Oostenrijk, heeft een vergunning van de Federal Financial Supervisory Authority (BaFin) en is in dit land niet alleen populair vanwege zijn Duitstalige ondersteuning.

In totaal biedt Bitpanda nu staking services voor 20 verschillende cryptocurrencies, een compleet overzicht vindt u hier. Van de nieuwkomers is Binance Coin (BNB) zeker de bekendste. BNB begon als een kortingstoken voor de cryptobeurs Binance, maar inmiddels is er een bloeiend ecosysteem omheen ontstaan. Bitpanda gaat uit van een jaarlijkse rente van 2 tot 3 procent, die kan worden bereikt door Binance Coin in te zetten. Dit is zeker te vergelijken met wat Binance zelf rekent voor BNB staking.

Minder bekend zijn Oasis Network (ROSE) en Injective (INJ). Oasis Network wordt gebruikt voor projecten variërend van gedecentraliseerde financiering (DeFi) tot blockchain gaming, en ROSE is het native token. Bitpanda voorspelt 4 tot 5 procent APR voor ROSE staking, een concurrerend cijfer vergeleken met andere aanbieders. Voor INJ Staking verwacht Bitpanda dan weer 13 tot 15 procent APR. Het Injective-project adverteert zichzelf als een blockchain die geoptimaliseerd is voor toepassingen uit de financiële sector met het oog op Web3. De minimumrente van 13 procent per jaar die Bitpanda hanteert bij het inzetten van INJ is bovengemiddeld.

Conclusie: Bitpanda met inzet voor BNB, INJ en ROSE

In het algemeen zijn de regels voor inzetten bij Bitpanda eerlijk. Gestorte fondsen kunnen op elk moment worden opgenomen, de uitkeringen voor het inzetten gebeuren wekelijks, alle kosten zijn al opgenomen in de geprojecteerde jaarlijkse rente. Het stakenoffensief van Bitpanda is vooral aantrekkelijk voor beleggers die graag al hun cryptotransacties op één platform uitvoeren, omdat het portfolio daar nu gestaag groeit en huidige toevoegingen zoals ROSE en INJ ook rekening houden met de vermeende tweede tier van stakenmunten. Als je al cryptocurrencies bezit die geschikt zijn voor staking, is het aanbod van Bitpanda zeker een nadere beschouwing waard.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*