Bitpanda’s gigantische groei: Meer dan 2600 activa nu verhandelbaar!

Wenen, 24 augustus 2023 – De digitale handelsruimte heeft zich de afgelopen jaren snel ontwikkeld en geen enkel bedrijf illustreert deze vooruitgang beter dan de Oostenrijkse FinTech eenhoorn Bitpanda. Vandaag kondigt het bedrijf aan dat het meer dan 2600 verhandelbare digitale activa aanbiedt op zijn platform, waaronder een indrukwekkend aanbod van meer dan 300 cryptocurrencies.

De afgelopen drie maanden waren een periode van exponentiële groei voor Bitpanda. Niet alleen heeft hun platform het meest uitgebreide aanbod van verhandelbare cryptovaluta in Europa, maar het is ook een van de grootste aanbiedingen ter wereld. Tegelijkertijd staat veiligheid voorop: Bitpanda heeft zichzelf gepositioneerd als het meest gereguleerde crypto- en multi-assetplatform in Europa.

Eric Demuth, CEO van Bitpanda, is trots op de ontwikkelingen: “Bitpanda biedt Europese beleggers een echte en unieke one-stop-shop broker. We combineren een uitgebreid aanbod van activa met diverse beleggingsfuncties die veilig en intuïtief te gebruiken zijn.”

Maar het succesverhaal van Bitpanda beperkt zich niet tot cryptocurrencies. De geavanceerde functies voor het verhandelen van aandelen, het hoge rendement op stortingen in contanten en de inzetopties voor 28 munten, waaronder Ethereum, onderstrepen het streven naar voortdurende verbetering van de beleggingservaring. De onlangs gelanceerde Bitpanda Spotlight-functie biedt gebruikers vroegtijdige toegang tot opkomende muntprojecten, allemaal binnen het sterk gereguleerde ecosysteem van Bitpanda.

Interessant genoeg kan Bitpanda zijn succes tot ver buiten de Oostenrijkse grenzen vieren. Als eerste unicorn en meest waardevolle scale-up van Oostenrijk bereikte het bedrijf onlangs een indrukwekkende mijlpaal: één miljoen investeerders uit Duitsland.

Met Bitpanda Cash Plus en de Bitpanda Spotlight-functie houdt het bedrijf de vinger aan de pols. Door partnerschappen aan te gaan met innovatieve projecten zoals Shimmer (SMR) bevestigt Bitpanda zijn rol als innovator in de branche.

Bitpanda besteedt speciale aandacht aan zijn leverage-aanbod, waarmee beleggers op korte termijn kunnen handelen, ongeacht het marktsentiment en zelfs met 0% aankoopkosten.

Voor geïnteresseerden biedt Bitpanda de mogelijkheid om gratis een account te openen en te beleggen in een breed scala aan digitale activa – van cryptocurrencies tot ETF’s en grondstoffen, vanaf slechts 1 euro.

Tot slot is Bitpanda, opgericht door Eric Demuth, Paul Klanschek en Christian Trummer, toegewijd aan het vereenvoudigen van vermogensopbouw en het helpen van mensen bij het creëren van financiële vrijheid voor hun toekomst. Met meer dan 4 miljoen klanten en een toegewijd team uit meer dan 50 landen blijft Bitpanda een dominante speler in de FinTech-wereld in Europa.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*