Cardano (ADA) nu ook genoteerd op Coinbase Pro

Cardano (ADA) heeft zich onlangs gevestigd in de top 10 van belangrijkste cryptocurrencies als gevolg van aanzienlijke koerswinsten. Nu staat Coinbase Pro ook toe dat Cardano wordt verhandeld.

Het wachten op de beursgang van Coinbase duurt nog steeds voort, maar dat weerhoudt de grote Amerikaanse cryptobeurs er niet van om zijn portfolio uit te breiden. Via een blogpost kondigt Coinbase aan dat het Cardano (ADA) zal ondersteunen op zijn Pro-platform. Cardano is een van de grote winnaars in het nog jonge cryptojaar en heeft met de update Mary de deur geopend voor de DeFi divisie voor ADA in technologische ontwikkeling.

Coinbase Pro – dit is hoe handelen met ADA werkt

Zoals gebruikelijk vermeldt Coinbase nieuwe cryptocurrencies als eerste op zijn Pro-platform. We hebben de verschillen met de basisversie van Coinbase hier voor u samengevat. Wie een klantenrekening heeft bij Coinbase, kan daarmee ook automatisch toegang krijgen tot Pro. Tot morgen, donderdag, zal Coinbase Pro voorlopig alleen de levering van Cardano toestaan en zal dan volledige handel met ADA mogelijk maken wanneer voldoende liquiditeit is bereikt.

Belangrijk om op te merken: Voorlopig ondersteunt Coinbase Pro alleen ADA-uitbetalingen naar externe portemonnees naar adressen in het zogenaamde Shelley-formaat. De Cardano-helppagina’s van Coinbase herinneren ons eraan dat dergelijke Shelley-adressen beginnen met “addr1” en dus gemakkelijk te onderscheiden zijn van oude Byron-adressen die beginnen met “Ae2” of “DdzFF”. Pogingen om een Cardano-overschrijving van Coinbase Pro naar Byron-adressen te sturen, moeten automatisch worden gestopt.

Uit ervaring blijkt dat veel van de nieuwe cryptocurrencies die op Coinbase Pro staan, later ook op Coinbase Basis verschijnen. Ook uit ervaring weten beleggers dat een notering op Coinbase (Pro) de geselecteerde kandidaten vaak een positieve koersimpuls geeft. De reden hiervoor is dat Coinbase, met zijn marktpenetratie vooral in de VS, extra aandacht brengt voor een altcoin als Cardano gewoon door het op de lijst te zetten. Voor ADA is een prijsstijging van 20 procent gemeten sinds Coinbase het nieuws bekendmaakte, ook al is de handel in Cardano op volle schaal op Coinbase Pro nog niet eens begonnen.

Conclusie: Cardano komt naar Coinbase

Met ADA aan Bitcoin (BTC) handelsparen, evenals Amerikaanse dollars, euro’s en Britse ponden, dekt Coinbase Pro de combinaties die voorspelbaar in trek zijn. Een alternatief voor de handel in ADA is eToro, waar staking voor Cardano bovendien wordt ondersteund. Hoe dan ook, Cardano is nu aanwezig op alle grote cryptobeurzen en heeft realistische kansen om zijn positieve trend voort te zetten.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*