Cardano (ADA) Staking nu op Coinbase – rond 3 procent jaarlijkse rente mogelijk

Coinbase breidt zijn aanbod voor staking uit en ondersteunt nu ook deze methode voor rentewinsten met Cardano. Gestorte ADA moet 3,75 procent jaarlijkse rente opleveren, minus kosten.

Onder de bekende en gerenommeerde methoden om passief inkomen te verdienen met crypto, is Staking een keuze met weinig risico. Dit is een van de redenen waarom de cryptobeurs Coinbase staking aanbiedt voor enkele geselecteerde tokens en nu ook Cardano (ADA) in zijn programma opneemt. In een diensttekst schrijft Coinbase dat het 3,75 procent rente per jaar verwacht met Cardano Staking. Deze winst in ADA wordt vervolgens uitgekeerd aan de klanten minus 25 procent provisie, wat realistisch gezien zou moeten neerkomen op een rente van ongeveer 3 procent.

Staking houdt in dat tokens van een cryptocurrency op basis van proof-of-stake (PoS) in het protocol worden gestort bij nodes als bewijs van stabiel werk. Het valideren van transacties in het netwerk wordt op zijn beurt beloond met staking beloningen. Theoretisch kunnen ook particulieren rechtstreeks bij het proces worden betrokken, maar in werkelijkheid is het ingewikkeld. Coinbase neemt nu dus het staken namens klanten over en breidt tegelijkertijd zijn aanbod aan beloningsopties uit.

Inzetten voor Cardano – rente vergelijken kan de moeite waard zijn

Met drie procent reële rente, is Coinbase eerlijk voor flexibele staking met ADA. “Flexibel” betekent hier dat u uw Cardano ook op elk moment uit het programma kunt terugtrekken. Rente voor ADA bij Coinbase wordt ongeveer elke vijf dagen uitbetaald nadat de initiatieperiode van 20 dagen voorbij is. Voor flexibele Cardano staking op Binance, bijvoorbeeld, is er momenteel slechts 1 procent rente. Binance biedt echter ook “locked staking” aan, waarbij ADA voor langere tijd wordt ingelegd – dan stijgt de rente aanzienlijk en bereikt zelfs 11 procent na 90 dagen, bijvoorbeeld. Dus de beste plaats om uw gekwalificeerde munten in te zetten is een kwestie van strategie, en het loont om aanbiedingen te vergelijken.

Conclusie: Staken voor ADA, Ethereum, Tezos en Co. bij Coinbase

Blockchaingegevens tonen aan dat momenteel een goede 73 procent van alle ADA wordt gestort voor staking. Omdat de ontwikkeling van Cardano traag verloopt, zien veel investeerders staking als de beste manier om het wachten op technologische upgrades in ADA te overbruggen. Naar onze mening is het inzetten bij Coinbase een eerlijk aanbod en aan te bevelen voor flexibele beleggingsstrategieën. Overigens biedt Coinbase ook staking aan voor verschillende andere populaire cryptocurrencies, waaronder Ethereum en Tezos (XTZ).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*