Cardano (ADA) upgrade Alonzo wordt ondersteund door Binance

In de discussie over de kwaliteit van de aanstaande upgrade Alonzo op Cardano (ADA), heeft ‘s werelds belangrijkste cryptobeurs Binance steun betuigd aan de officiële koers. 12 september is de deadline.

Cardano (ADA) heeft het de afgelopen dagen niet makkelijk gehad. De anticipatie op Cardano’s grote upgrade Alonzo, die op 12 september wordt verwacht, veranderde in een discussie over de vraag of Alonzo ADA wel geschikt maakt voor DeFi. Nu heeft de cryptobeurs Binance stelling genomen via een verklaring: Ze zullen geen ruzie maken en Alonzo volledig bij Cardano implementeren. Aangezien meer dan een kwart van de wereldwijde handel met ADA op Binance plaatsvindt, is dit een duidelijk signaal in het voordeel van Alonzo.

Technologisch gezien is Alonzo bij Cardano een harde vork, d.w.z. een ingrijpende verandering in de basiscode die niet langer achterwaarts compatibel zal zijn. Als een groot aantal netwerkpunten zou besluiten om Alonzo niet te implementeren, zouden er twee afzonderlijke blockchains ontstaan en zou ADA concurrentie krijgen in de vorm van Cardano vóór de harde vork. Uit de huidige gegevens van PoolTool blijkt echter dat meer dan 80 procent van de knooppunten hun software reeds hebben bijgewerkt tot versie 1.29.0 en dus voorbereid zijn op Alonzo. In dit opzicht is er geen onharmonische hard fork te verwachten met Cardano, zoals Bitcoin Cash moest ervaren in november 2018, waar het woog op de prijsontwikkeling.

Upgrade Alonzo bij ADA – wat je moet weten

Alonzo zal worden ontgrendeld op 12 september wanneer het tijdperk 290 bereikt in de Cardano blockchain. Het wordt verwacht om 23.44 uur Duitse tijd op zondagavond. Binance heeft aangekondigd dat het ADA-stortingen en -opnames een half uur van tevoren tijdelijk zal stilleggen en vervolgens weer zal opstarten wanneer het netwerk op Cardano weer stabiel is. Dit zal naar verwachting niet lang duren. De handel in ADA zal tijdens de upgrade niet worden opgeschort. Andere cryptobeurzen zullen waarschijnlijk op dezelfde manier te werk gaan. Normaal gesproken hoef je je dus nergens zorgen over te maken wat betreft Alonzo bij Cardano, maar wees gewoon voorbereid op het feit dat er zondagnacht korte tijd geen ADA gestort of opgenomen kan worden van crypto exchanges.

Conclusie: Voldoet Alonzo aan de hoge verwachtingen bij Cardano?

Toen Alonzo werd geactiveerd in de Cardano-test, schoot de prijs van ADA omhoog naar een all-time high van meer dan 3 US dollar. ADA wordt momenteel verhandeld rond 2,50 US dollar en de prijs zal worden beïnvloed door de vraag of Alonzo echt de weg vrijmaakt voor het succes van Cardano in de bloeiende DeFi sector. De komende weken en maanden zal blijken of ontwikkelaars erin slagen om te gaan met de controversiële kenmerken van Alonzo smart contracts en zo Cardano aantrekkelijk positioneren voor DeFi en andere use cases.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*