Chainlink (LINK): 5,5 procent rente op deposito’s bij BlockFi

Crypto financiële dienstverlener BlockFi accepteert nu stortingen in Chainlink (LINK) en Binance USD (BUSD). Voor LINK wordt gestreefd naar een jaarlijkse rentevoet van 5,5 procent, terwijl voor BUSD 8,6 procent wordt verwacht.

Financiële transacties met leningen op basis van cryptocurrencies zijn een groeimarkt en een van de grootste aanbieders in deze branche is het Amerikaanse bedrijf BlockFi. Nu breidt BlockFi de reeks altcoins die het accepteert uit met Chainlink (LINK) en de stablecoin Binance USD (BUSD). Voor LINK, dat wordt gestort, biedt BlockFi vanaf nu 5,5 procent JKP, volgens de blogpost. Voor BUSD, biedt BlockFi zelfs 8,6 procent jaarlijkse rente. Met deze rentetarieven bevindt BlockFi zich momenteel in een zeer goede positie voor Binance USD in vergelijking met andere platforms; met Chainlink is het bedrijf zelfs de enige grotere aanbieder.

LINK heeft nu een marktkapitalisatie van meer dan $ 10 miljard bereikt, zegt BlockFi in de rechtvaardiging voor zijn opname in de lijst van ondersteunde cryptocurrencies. Met zijn concept van het verwerken van externe data, zodat het kan worden geïnjecteerd in slimme contracten, heeft Chainlink zich stevig gevestigd onder de grote altcoins, zegt het.

Met betrekking tot Binance USD stelt BlockFi: “Stablecoins zijn here to stay in de crypto-industrie. BUSD, dat mede-eigendom is van ‘s werelds grootste cryptobeurs Binance, heeft momenteel een marktkapitalisatie van iets minder dan 3 miljard dollar en wint terrein op de groeimarkt van DeFi, bijvoorbeeld onder de Binance Smart Chain.

Rente verdienen op BlockFi – dit is hoe het werkt

BlockFi heeft in 2020 de grens van 4 miljard dollar aan beheerd vermogen overschreden. Het platform opereert ook legaal in de EU en Duitsland en heeft bewezen een goede reputatie te hebben. Na het aanmaken van een account en een identiteitscontrole bij BlockFi kan er naast LINK en BUSD bijvoorbeeld ook Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) worden gestort. De rente wordt dagelijks berekend en maandelijks uitbetaald, meestal in de cryptocurrency die werd gestort. De klanten blijven flexibel, aangezien zij hun deposito’s ook op elk moment kunnen opnemen. Een ander voordeel van BlockFi is dat het platform ook een kleinere geïntegreerde cryptobeurs heeft, wat het weer makkelijker maakt om cryptocurrencies met elkaar uit te wisselen. Het onderhoudt ook een nauwe samenwerking met Coinbase.

Wat u nog meer moet weten over BlockFi en zijn concurrenten, hebben wij hier samengevat en praktisch uitgelegd in deze special. In principe zijn deze diensten van BlockFi en anderen altijd aan te bevelen vanuit ons oogpunt, als activa niet bedoeld zijn voor daghandel, maar als middellange- en langetermijnbeleggingen, dus ook rente opleveren bij HODLing.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*