Coinbase creditcard te koppelen aan Apple Pay en Google Pay

De Coinbase creditcard is nu compatibel met Google Pay en Apple Pay. Dit zou het aantrekkelijker moeten maken voor dagelijks gebruik. De Coinbase creditcard is beschikbaar in Duitsland.

Het onderwerp van creditcards op basis van cryptocurrencies is een indicator voor hoe Bitcoin en Co. in het dagelijks leven zullen worden ontvangen. Want net als bij de Coinbase creditcard is verbonden dat liquiditeit voor bijna alle levenssituaties gegarandeerd is door tegoeden in toonaangevende cryptocurrencies. Om deze service te versterken, heeft Coinbase nu ook zijn creditcard geschikt gemaakt om direct koppelbaar te zijn met Google Pay en Apple Pay. In een blogpost schrijft Coinbase dat betalingen via smartphones steeds populairder worden. Door Apple Pay of Google Pay te combineren met de Coinbase-creditcard, komt dit veld vrij.

De Coinbase Visa kredietkaart is een zogenaamde debetkaart. Tegoeden kunnen worden opgewaardeerd door Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Basic Attention Token (BAT), Augur (REP), ZRX of Stellar (XLM) van uw cryptorekening over te maken en om te zetten in euro’s. Op deze manier hoef je niet te wisselen totdat je fiat nodig hebt. Coinbase biedt als speciale stimulans de keuze uit 1 procent cashback in Bitcoin of 4 procent cashback in Stellar. Het cashbackprogramma geldt ook bij gebruik van de Coinbase-creditcard via Google Pay of Apple Pay.

Overigens accepteert Coinbase nu nieuwe klanten voor zijn creditcard, en de eerdere wachtlijst is blijkbaar weggewerkt. In directe vergelijking met de Binance kredietkaart, beide zijn ook beschikbaar in Duitsland en dan open het wereldwijde netwerk van plaatsen die Visa creditcards accepteren. Net als bij de vergelijking van Coinbase en Binance als de crypto-uitwisseling van keuze, hebben de respectieve gekoppelde creditcards hun voor- en nadelen. Ons lijken het kostenbeleid en het cashbackprogramma van de Binance credit card klantvriendelijker. Maar afhankelijk van uw crypto portfolio, kan de Coinbase creditcard beter bij u passen. Als je twijfelt, probeer ze dan allebei.

Conclusie: Coinbase creditcard wordt steeds beter

Koffie betalen via de Apple Watch of handig winkelen op internet via de Google-smartphone – het zijn ogenschijnlijk slechts kleine stapjes waarmee Coinbase zijn creditcard nu opwaardeert, maar ze sluiten wel aan bij de wensen van de klant. Crypto-kredietkaarten verlaten steeds meer hun niche en bieden lifestyle. De concurrentie om te zien welke aanbieder het meest interessante totaalpakket voor een crypto exchange creditcard aanbiedt, wordt steeds heviger. Uiteindelijk zijn het de klanten die hiervan profiteren.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*