Ethereum Name Service (ENS): Nieuwe munt met prijsrally, 130 procent plus

Ethereum Name Service (ENS) is nog maar een goede 24 uur vrij verhandelbaar en heeft al een goede 130 procent gewonnen. De marktkapitalisatie van ongeveer 1 miljard US dollar is een bewijs van de grote belangstelling voor ENS.

De Ethereum Name Service (ENS) werd al in 2019 gelanceerd als een dienst waarmee geïnteresseerden hun gewenste domeinen met de extensie .eth konden veiligstellen. Vanaf de herfst van 2019 werden dan bijzonder korte en aantrekkelijke ETH-domeinen geveild via de Ethereum Name Service. Nu gaat deze dienst, die nauw verbonden is met Ethereum (ETH), zelf de markt op in de vorm van een governance token. Sinds gisteren, 9 november, kan Ethereum Name Service (ENS) geclaimd worden door iedereen die al een domein met .eth bezit, volgens een officiële aankondiging. Onmiddellijk vormde zich een levendige markt rond ENS, zoals de gegevens van CoinGecko laten zien.

Volgens de gegevens steeg de prijscurve van ENS snel van ongeveer 30 Amerikaanse dollar naar meer dan 60 Amerikaanse dollar, waardoor Ethereum Name Service een plus van een goede 130 procent kreeg op de eerste dag van de handel. ENS heeft thans een marktkapitalisatie van ongeveer 1 miljard US dollar. Een groot deel van de handel in Ethereum Name Service is aangetrokken door de DEX SushiSwap, die ook SUSHI belooft als een bonus voor liquiditeit in ENS.

Dit is waarom ENS zo in trek is

Ethereum Name Service, als bestuurstoken, zal ervoor zorgen dat er over de toekomst van ENS wordt gestemd. Het eerste referendum, dat reeds aan de gang is, draait om een soort grondwet. Toekomstige besluiten kunnen ook financiële kwesties betreffen en het zou mogelijk zijn dat aan saldi in ENS een deel van de vergoedingen wordt toegewezen die de Ethereum Name Service int. Aan het beginsel dat een eth-domein niet tegen de wil van de houder kan worden geblokkeerd, mag echter niet worden getornd. Er heeft zich al enige tijd een secundaire markt ontwikkeld rond aantrekkelijke domeinen met .eth. Het principe om een Ethereum-adres en dus een account te koppelen aan een gemakkelijk te onthouden internetadres heeft zich in dit opzicht bewezen.

Conclusie: ENS is de ster van het uur

Er is nog tijd om ENS te claimen tot mei 2022, tegen die tijd zou ongeveer 25% van alle ENS gelanceerd moeten zijn. Op dit moment lijkt de Ethereum Name Service een zeer volatiele prijsstelling te ervaren. Het valt nog af te wachten welke rendementskansen ENS op middellange termijn zal bieden. Maar de Ethereum Name Service heeft de belangstelling en de vraag al aangewakkerd.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*