ETHFI: Liquid Restaking project bij Binance Launchpool – gratis token

Binance Launchpool handhaaft zijn hoge tempo bij het introduceren van nieuwe cryptocurrencies en biedt nu ether.fi (ETHFI) aan. Degenen die deelnemen aan de promotie kunnen ETHFI gratis veiligstellen. Hier zijn de details voor je.

We hebben al tientallen keren bericht over Binance Launchpool en daar is een eenvoudige reden voor: het programma biedt deelnemers goede kansen om te winnen door nieuwe cryptocurrencies zoals ETHFI gratis uit te delen als ze Binance Coin (BNB) of bepaalde andere tokens gedurende een korte periode inzetten. Binance Launchpool gaat om middernacht zijn 49e ronde in en deze keer staat ether.fi op het programma. Het project is onderdeel van de Liquid Restaking divisie en krijgt nu zijn eigen cryptocurrency, ETHFI. Het beursdebuut staat gepland voor maandag (18 maart) op Binance en je hoeft niet veel te doen om ETHFI tegen die tijd in je portemonnee te hebben:

1. niets werkt zonder een Binance klantenaccount, dus maak er nu een aan als dat nodig is. Launchpool voor ether.fi (ETHFI) accepteert naast BNB ook de stablecoin FDUSD.

2. je stort nu je tegoed in BNB en/of FDUSD bij Binance Launchpool voor staking. In ruil daarvoor kom je in aanmerking voor ETHFI-toewijzingen.

3 Binance mag 20 miljoen ETHFI verdelen, wat overeenkomt met 2 procent van de totale holdings op ether.fi. 16 miljoen hiervan gaat naar de BNB staking pool, 4 miljoen naar de FDUSD staking pool.

4. Elk uur wordt berekend wie hoeveel ETHFI krijgt. Dit gebeurt op basis van de individuele stortingen in verhouding tot de verstrekte ETHFI en de staking pools.

5. op 18 maart luidt Binance voor het eerst de beursbel voor ETHFI en opent de handel met paren naar BNB, Bitcoin (BTC), FDUSD, Tether (USDT) en de Turkse lira. Als deelnemer aan Binance Launchpool heb je ETHFI dan al gratis ontvangen en kun je het verkopen.

Achtergrond bij ether.fi (ETHFI)

ether.fi is gelanceerd in de zomer van 2023, volgens de eigen presentatie van het bedrijf, en haakt in op het trending topic van liquid restaking. Het doel is om het rendement bij het inzetten van Ethereum (ETH) te verbeteren door meervoudig gebruik. ETHFI wordt het native token van ether.fi en is primair ontworpen als een governance token voor het zelfbestuur van het project.

Vanuit technologisch perspectief koppelt ether.fi aan EigenLayer. We hebben hier een rapport over de kansen en risico’s van liquid restaking en EigenLayer voor je. ether.fi heeft al veel kapitaal aangetrokken in de nog jonge sector; een week geleden kondigde het team op X aan dat het de grens van 2 miljard dollar in Ethereum had overschreden.

Voor zover bekend zijn er geen private financieringsrondes geweest voor ether.fi en is er dus geen basis voor een mogelijke prijs voor ETHFI. Pre-exchange markten zoals Whales Market zijn zich nog aan het voorbereiden op ETHFI.

Conclusie: Neem ETHFI op Binance Launchpool – je hebt de kans

Toevallig viert het vorige project op Binance Launchpool, AEVO, vandaag, woensdag, zijn beursdebuut. Dit geeft je een idee van de winkansen in het programma – want deelnemers hebben hun AEVO gratis ontvangen, net zoals ETHFI nu wordt uitgedeeld. Liquid Restaking bevindt zich nog in de ontdekkingsfase en wordt door sommigen zeer sceptisch bekeken vanwege de risico’s. Maar ETHFI is in eerste instantie een apart token en Binance Launchpool staakt op de klassieke manier met weinig risico. Het enige wat je nu hoeft te doen is een paar muisklikken maken en dan kun je uitkijken naar ETHFI, dat je niets zal kosten maar wel geld waard zal zijn wanneer het debuteert op de beurs – zonder dat je hoeft deel te nemen aan de liquid staking zelf.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*