eToro begint te staken voor Cardano (ADA) en TRON (TRX)

Het eToro-platform, dat ook in Duitsland populair is, breidt zijn diensten uit met een inzetprogramma. Hierdoor kan geautomatiseerde rente op deposito’s van bepaalde crypto’s worden geïnd. In eerste instantie ondersteunt eToro staking voor TRON (TRX) en Cardano (ADA).

Een beetje laat in vergelijking met andere crypto-uitwisselingen, komt eToro nu ook als service voor klanten in actie. Maar Cardano (ADA) is een Altcoin in het staking programma dat nog niet wordt ondersteund door Coinbase en Binance. Naast Cardano zal eToro volgens een persbericht in het begin ook inzetten voor TRON (TRX) aanbieden. De eerste opbrengsten voor klanten die ADA en/of TRX op eToro hebben staan, zullen naar verwachting in november worden uitgekeerd.

Staken met eToro – hoe het werkt

Staking is de methode waarmee cryptocentrische valuta’s in het kader van het protocol worden gestimuleerd om munten te deponeren voor de stabiliteit van het netwerk. Dit is echter vaak op een technologisch gecompliceerde manier georganiseerd en daarom bieden steeds meer crypto-uitwisselingen inzet voor klanten.

eToro beschrijft in zijn instructies dat het enige wat u hoeft te doen is ADA of TRX op uw klantaccount te houden voor het inzetten. Cardano komt dan na negen dagen in aanmerking voor inzet, TRON na zeven dagen. Op basis van dagelijkse snapshots wordt het gemiddelde van ADA of TRX dat de betreffende klant in de inzet van eToro heeft gebracht, berekend aan het einde van de maand. De inzetbeloningen die eToro als inzamelpunt ontvangt, worden overeenkomstig verdeeld onder de deelnemers aan het programma. Afhankelijk van hun status bij eToro ontvangen klanten 75% (Bronzen status), 85% (Zilver, Goud, Platina) of maximaal 95% (Platina Plus, Diamant) van de Cardano en/of TRON waar ze theoretisch recht op hebben. De rest wordt door eToro als servicevergoeding ingehouden. In ADA en TRX wordt de betaling altijd aan het begin van de maand gedaan.

Conclusie: eToro volgt verzoeken van klanten

Volgens eToro is het bedrijf van plan om zijn inzetprogramma uit te breiden, in eerste instantie gericht op EOS, NEO en Tezos (XTZ). Aangezien er nog geen resultaten beschikbaar zijn voor TRON en Cardano, geeft eToro geen verwachte rentepercentages. Binance belooft inzet voor TRX tussen zeven en negen procent. In de Cardano-zaak is eToro vooralsnog een pionier onder de grotere crypto-uitwisselingen. Dus als je een ADA hebt en je wilt inzetten om voor je te werken, dan heeft eToro nu een pluspunt. Zelfs TRX kan voor een korte periode aan eToro worden toevertrouwd zonder zich zorgen te maken, aangezien het platform al jaren gespaard blijft van schandalen.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*