eToro noteert Dogecoin – DOGE met nieuwe all-time high

Vanaf nu is Dogecoin (DOGE) ook genoteerd op het handelsplatform eToro. Aangewakkerd door beroemdheden uit de VS, is Dogecoin trending en heeft net vanavond een nieuwe all-time high geregistreerd.

Met Dogecoin (DOGE), voegt eToro de altcoin toe die al weken en maanden de krantenkoppen haalt. Klanten reageerden over de hele linie positief op eToro’s korte aankondiging over de notering van Dogecoin. DOGE heeft de laatste tijd het nieuws gehaald door in prijs te springen, en bereikte een nieuwe all-time high van $0.4499 op dinsdagavond. Aanbevelingen van beroemdheden worden beschouwd als de belangrijkste reden voor de stijgende interesse in Dogecoin. Zij hebben DOGE, gesymboliseerd door het logo van een schattige hond van het ras Shiba Inu, ontdekt als een altcoin van de harten.

In de cryptoscene daarentegen wordt de hype rond Dogecoin met argusogen bekeken. Critici benadrukken dat het maximumaantal DOGE’s niet aan een maximum is gebonden en dat er dus een gevaar van inflatie bestaat. Een ander bezwaar is dat Dogecoin in wezen een monetaire use case ontbeert, zelfs meer dan 7 jaar na de lancering in december 2013. DOGE was oorspronkelijk bedoeld als een meme en educatief materiaal over het gebruik van cryptocurrencies.

Maar aan de andere kant heeft Dogecoin nu een marktkapitalisatie bereikt van ruim boven de 50 miljard dollar, waarmee het de 5e meest gekapitaliseerde cryptocurrency is geworden. De hoge liquiditeit maakt DOGE tot een interessant instrument voor beleggers die bereid zijn risico’s te nemen. Alleen al in de laatste drie maanden steeg de prijs van Dogecoin met ongeveer 1.000 procent.

Bij eToro kan Dogecoin verhandeld worden op de spotmarkt en ook als weddenschap op de prijsontwikkeling. eToro scoort als handelsplatform met makkelijke opties om euro’s te storten via bankoverschrijving (ook instant transfer), creditcard en PayPal om snel aan de slag te kunnen. Klanten roemen de ondersteuning, waardoor eToro, dat al is afgestemd op gebruiksvriendelijkheid, nog gemakkelijker te gebruiken is. eToro heeft een EU-licentie, dus het handelt uw handel in Dogecoin en andere cryptocurrencies volledig legaal af.

Conclusie: DOGE bij eToro – platform luistert naar wensen van de klant

19 cryptocurrencies zijn nu genoteerd op eToro en Dogecoin als laatste toevoeging wordt ook gezien als een antwoord op de verzoeken van klanten als het gaat om selectie. Voor een live optreden tijdens de komende Saturday Night Show in de VS, heeft de bekendste Dogecoin fan en Tesla CEO Elon Musk al aangekondigd dat hij DOGE weer aan meer publiek wil helpen. Als gevolg hiervan zal Dogecoin waarschijnlijk de altcoin blijven die momenteel de meeste media-aandacht trekt, wat op zijn beurt een impact kan hebben op de prijstrends. Als u bereid bent risico’s te nemen en wilt beginnen te handelen met DOGE, dan is eToro als gevestigd en gerenommeerd handelsplatform zeker een goede keuze.


 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*