eToro vermeldt AAVE, Compound (COMP), YFI en Decentraland (MANA)

Vanaf nu heeft eToro niet minder dan vier interessante cryptocurrencies aan zijn portefeuille toegevoegd: Naast de DeFi tokens AAVE, yearn.finance (YFI) en Compound (COMP), voegt Decentraland (MANA) zich bij eToro.

Beleggers opgelet: eToro breidt zijn aanbod van makkelijk verhandelbare cryptocurrencies uit en voegt in één klap vier altcoins toe aan zijn line-up. Onder de 23 cryptocurrencies die nu op eToro staan, zijn nieuwe toevoegingen AAVE, yearn.finance (YFI), Compound (COMP) en Decentraland (MANA). Volgens de aankondiging van eToro, worden deze cryptocurrencies ondersteund door echte tokens, maar zijn ze niet verhandelbaar in dit ontwerp voor klanten uit Frankrijk en Australië. Voor beleggers uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland is dit echter geen probleem. We stellen u kort voor aan de vier altcoins:

  • AAVE is een DeFi-project dat krediettransacties bemiddelt. AAVE was vroeger bekend als LEND en heeft een uniek verkoopargument met zogenaamde flitsleningen. Als gevolg hiervan heeft AAVE zich gevestigd in de TOP 30 meest gekapitaliseerde cryptocurrencies ter wereld.
  • Compound (COMP) is ook een van de opkomende DeFi tokens met een focus op leningstransacties. Als zodanig zijn COMP en AAVE vaak in directe concurrentie met elkaar.
  • yearn.finance (YFI) is in grote lijnen gepositioneerd als een DeFi token: Van yield farming over leningdeals tot liquiditeit voor verzekeringen, het gamma DeFi deals dat bij YFI wordt aangeboden is breed. yearn.finance legt bijzondere nadruk op eenvoudige en intuïtieve gebruikersbegeleiding.
  • Decentraland (MANA) is een altcoin die wordt gebruikt als betaalmiddel in een virtuele spelwereld. Om deze reden worden Decentraland en MANA soms ingedeeld bij de afdeling NFT-munten.

Nu investeren in COMP, YFI, AAVE of MANA?

Onlangs heeft eToro een trend in de crypto-industrie opgepikt met zijn snelle notering van Dogecoin (DOGE). Vanaf april 2021, hadden twee grote DeFi tokens, Chainlink (LINK) en Uniswap (UNI), zich al aangesloten bij eToro. De divisie DeFi is aantrekkelijk voor beleggers vanwege glanzende groeiprognoses en wordt nu breder vertegenwoordigd door AAVE, yearn.finance (YFI) en Compound (COMP) bij Toro. Decentraland (MANA) brengt het thema van games en NFT’s naar eToro. Om iemands belegging in crypto te diversifiëren, zijn alle nieuwe toevoegingen aan eToro geschikt.

Conclusie: eToro volgt trends in de crypto-industrie

Duitse klanten waarderen bij eToro dat dit platform overal Duitstalige ondersteuning biedt. Bovendien kunnen niet alleen Bitcoin en Co. verhandeld worden op eToro, maar ook tientallen populaire aandelen, grondstoffen, ETF’s en meer parallel. Met nieuwe noteringen uit de crypto-industrie, bewijst eToro een goed gevoel te hebben voor welke altcoins in trek zijn bij actieve handelaren. Natuurlijk moet u nog steeds zelf beslissen of COMP, YFI, MANA of AAVE in uw strategie passen.


 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*